Foto: Kadrs no video

Krievijā nerimst sašutums par maijā YouTube vietnē publiskotu video – tajā kāds jauns puisis piedāvā cilvēkiem krietnu naudiņu, ja viņi izdzers glāzi viņa urīna vai izģērbsies.

YouTube videovietnē video ar daudznozīmīgo nosaukumu Деньги решают всё aplūkots jau vairāk nekā miljons reižu, un nedēļas izskaņā par šokējošo filmiņu vēstījuši arī britu mediji.

Kā vēsta Krievijas mediji, video autors - Habarovskas pilsētas fitnesa klubu ķēdes World Class prezidentes Larisas Mamurinas dēls un miljardiera Igora Ņekļudova mazdēls Grigorijs Mamurins - Деньги решают всё būs regulāru video cikls, un pirmais video iedalīts trīs daļās.

Pirmajā video daļā Mamurins staigā pa Maskavas ielām un piedāvā garāmgājējiem par pieciem, desmit vai 15 tūkstošiem rubļu izdzert glāzi viņa urīna. Lielākā daļa cilvēku no "kārdinošā" piedāvājuma atsakās, bet viens vīrietis pat metas ar dūrēm virsū puisim.

Galu galā video autors atrod cilvēku, kurš ir ar mieru par 10 tūkstošiem rubļu izpildīt uzdevumu, un, kad abi pagājuši nomaļākā vietiņā, vīrietis svaigi piepildīto analīžu trauciņu iztukšo.

Otrajā video daļā Mamurins meitenēm piedāvā izģērbties, bet trešajā daļā puisis "bomžiem" piedāvā burku ar ikriem par divarpus tūkstošiem rubļu.

Video izraisīja asu sabiedrības kritiku - daudzi norādīja, ka puisis pats kādā dzīves brīdī var attapties līdzīgā situācijā un šādas izlutinātu puišeļu izklaides uzskatāmas par amorālām.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Mamurins publiskojis jaunu video, kurā paskaidrojis, ka viss skandalozajā video redzētais bijis "sociāls eksperiments" - situācijas bijušas iestudētas un tajās piedalījušies aktieri, bet urīna vietā vīrietis dzēris ābolu sulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!