Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krievvalodīgā interneta vidē plašu popularitāti iemantojis video fragments, kurā Krievijas Liberāldemokrātiskās partijas līderis Vladimirs Žirinovskis (attēlā) stāsta vecu anekdoti, tiesa, nedaudz to uzlabojot.

"Millers pamostas aukstos sviedros un sauc Štirlicu. "Štirlic, tu zini, ka Trešo reihu tagad vada kundze ar milzīgu pakaļu, bet pa ielām maršē geji? Zini, ka visas bankas un avīzes ir ebreju rokās, bet krievi ar ukraiņiem karo nevis par Staļingradu, bet par Donbasu? Bet visu to balagānu vada kaut kāds nēģeris no Amerikas!""

Vladimirs Volfa dēls šo anekdoti stāstījis Vladimira Solovjova vadītajā televīzijas kanāla Россия 1 šovā Воскресный вечер, bet video ar ierakstu izpelnījies plašu ažiotāžu medijos un sociālajos tīklos.

Uz Solovjova jautājumu, vai pasaulē vēl ir kāda valsts, kurā Žirinovskim nav liegta iebraukšana, politiķis atbild pārliecinoši - Ķīna.

Komentētāji lielākoties atbalstījuši Žirinovski, uzskatot, ka viņš bijis "savā repertuārā". Taču ir arī tādi, kas domā, ka Žirinovskis tomēr ir jucis. Un ne tikai viņš, bet arī visa pārējā pasaule.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!