Foto: Kadrs no video
Krievu miljardiera Igora Ņekļudova mazdēls Grigorijs Mamurins plašākas sabiedrības novērtējumam sniedzis kārtējo sociālā eksperimenta video, kurā iemūžināts, uz ko cilvēki ir gatavi naudas dēļ. Viņš jau atkal pamanījies šokēt un pārsteigt.

Video cikla Деньги решают всё ietvaros Grigorijs uz ielas uzrunājis nejauši sastaptu pāri. Viņš kādam vīrietim piedāvājis samaksāt prāvu summiņu, ja tas piekritīs uz vienu vakaru "izīrēt" savu meiteni.

Sižets, kurā iemūžināta eksperimenta gaita, publicēts vietnē YouTube, un video īsā laikā kļuvis par virālo sensāciju, jo tajā redzamais šokējis daudzus – lai gan vīrietis sākumā dusmojies, lamājies un tielējies, beigās viņš tomēr pārdevis savu draudzeni un ļāvis Grigorijam ar viņu pārgulēt.

Mamurins vispirms vīrietim piedāvājis 150 tūkstošus rubļu (aptuveni 1930 eiro), taču kungs pēc īsas apdomāšanās pieprasījis, lai summu palielina. Miljardiera mazdēls piekritis.

Tāpat nepazīstamais vīrietis paskaidrojis, ka seksa laikā ar viņa draudzeni Grigorijs nedrīkst izmantot nekādas intīmās rotaļlietas un viņam obligāti jālieto prezervatīvs.

Tikai pēc darījuma noslēgšanas puisis aprunājies ar savu draudzeni. Kā liecina sižetā redzamais, viņa pēc ilgākas apspriedes piekritusi darījumam – visi trīs iesēdušies auto un aizbraukuši uz viesnīcu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!