Ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga, kura pagājušajā nedēļā sniedza koncertus visu Baltijas valstu galvaspilsētās, savā profilā sociālajā tīklā Twitter publicējusi fotogrāfiju no Tallinā notikušā šova (attēlā), kuras autors ir portāla DELFI fotogrāfs Andress Putings.

Zem attēla dziedātāja ierakstījusi: "Kāda lieliska bilde no Born This Way Ball turnejas koncerta, kas notika vakar vakarā."

Acīmredzot Lady Gaga sākusi garlaikoties, gaidot mēģinājumu savos Helsinku viesnīcas apartamentos, un viņa, laiku īsinot, apskatījusi DELFI fotogrāfijas. Tagad Putinga uzņemto foto varēs apskatīt arī visi 28 803 340 Lady Gaga sekotāji Twitter.

Sestdien, 25. augustā, ar koncertu Tallinā amerikāņu popdziedātāja Lady Gaga noslēdza savu turneju pa Baltijas valstīm, turklāt tieši Igaunijas galvaspilsēta bija vienīgā no trim pilsētām, kur dziedātāja izgāja ielās un tikās ar saviem faniem.

No Tallinas dziedātāja devās tālāk uz Somiju, kur notiks divi koncerti Helsinkos, pēc tam vēl divi - Stokholmā, pēc tam būs šovi vairākās Eiropas valstīs, no kurienes Lady Gaga dosies Meksiku, Brazīliju, Argentīnu, Čīli un Dienvidāfrikas Republiku.

Foto galerijā: Lady Gaga pie viesnīcas tiekas ar faniem, krāšņākie kadri ar dziedātājas atbalstītājiem unn neliels ieskats Tallinas koncertā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!