Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā pasaulē izskanējis kāda latvieša vārds - Aerodium lidotājs Kaspars Rums (attēlā centrā) uzstādījis neiedomājamu Ginesa rekordu, vēja tunelī minūtes laikā izpildot visvairāk triku.

Kā portālu DELFI informēja Aerodium pārstāvji, rekords tika uzstādīts World Guiness Records Itālijas šova laikā, un latvieša varoņdarbs tika translēts televīzijas kanālā Channel 5 pašā skatītākajā laikā - Kaspars Rums apsteidza konkurentu un izpildīja 16 salto minūtes laikā.

"Kad uzzināju par uzvaru, emocijas bija pacilājošas. Trīsas pārtapa par prieku, nogurumu nomainīja gandarījums un labsajūta par padarīto. Sākumā šķita, ka izredzes uzvarēt ir mazas, jo mans lielākais konkurents bija viens no labākajiem lidotājiem, ko pazīstu - Guntis Šefers.

Cīņa bija ļoti sīva un rezultātā apsteidzu viņu tikai par vienu salto," prieku par uzvaru paudis jaunais rekordists.

"Esmu gandarīts gan par Kaspara, gan Gunta sasniegumu. Galvenā vērtība tam visam ir tāda, ka mūsu lidotāji iegūst neatsveramu pieredzi, ko nodot tālāk klientiem. Klienti lepojas, ka viņus lidinājuši instruktori ar aizraujošiem stāstiem par saviem sasniegumiem un tituliem," par savu kolēģu uzvaru priecājas arī Aerodium valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns.

Kaspars Rums ir Aerodium lidotājs un instruktors kopš 2008. gada un par saviem līdzšinējiem lielākajiem sasniegumiem uzskata dalību World EXPO 2010, kā arī iespēju būt par Džekija Čana dublieri lidošanas epizodēs viņa jaunākajā filmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!