Foto: Privātais arhīvs
Augusta izskaņā kāds pašmāju fotogrāfs ziņoja par vērtīgas tehnikas zādzību. Viņš uzskata, ka tajā vainojams ir kāds Latvijā pazīstams tēls, kurš izmēģinājis roku gan mūzikā, gan politikā, bet nupat iesvētīts jogā. Iespējamais vainīgais gan šobrīd ir kā gaisā izkūpējis.

"Sižets ļoti banāls. Mazgadīga būtne, topoša "kultūras menedžere" plus viņas saucamais civilvīrs iejaukti, visticamāk, abi strādā kā komanda," vietnē fotoblog.lv skaidrojis ziņotājs. Viņš izteicis minējumus, ka ar šo "varoņdarbu" pašmāju Bonija un Klaids visticamāk neaprobežosies, tāpēc svarīgi tos pēc iespējas ātrāk sadzīt rokā.

Esot iesniegta krimināllieta policijā. Ziņotājs izsaka pieņēmumu, ka puisim esot pietrūcis naudas "zālītei", vai arī dāma, kura sevi pozicionē kā fotogrāfi, ļoti kārojusi jaunas tehnikas. Tālāk seko aizdomas turamā apraksts, kurā DELFI Izklaides lasītāji atpazīs kādu tēlu, kurš zināmās aprindās jau paspējis uzmirdzēt kā mūziķis, deputāts un līgavu mednieks.

"Balotējās pagājušā gada vēlēšanās - kā deputāts antiglobālistu listē, labs karjeras sākums. Tagad ārzemēs māca bērnus kā privātskolotājs (nez, vai tur arī savāc visu, kas slikti pieskatīts)," stāsta zinātājs.

Ziņotājs savam stāstam pievienojis video, kas apliecina - aizdomās viņš tur grupas Zvejnieka meita līderi Arti Silavnieku (attēlā), kurš jau vairākkārt iekūlies kriminālos skandālos.

"Džeks palīdzēja remontēt lodžiju, vismaz līdz pusei uzcēla, palicis tikai loga rāmis, iestiklošana, palodzes, viens logs verams. Dzīvoja pie manis, devu naudu šim, ēdināšana un hop - paņem un aptīra.

Plus vēl bija atnācis na haļavu uz to Lucavsalas festiņu, pirms tam saņēma pašrealizāciju, es šo vēl jogā iesvētīju, uzlaboju viņa problēmas. Un še tev - apzog," sūrojas nelaimīgais ziņotājs, atklājot, ka sākotnēji pat licies, ka viņa dāsni piedāvātā sahadža-joga un Kundalini enerģija iespaidojusi bēdīgi slaveno līgavu mednieku uz pozitīvo pusi.

Oktobra sākumā tas pats ziņotājs atklājis, kā lietas virzījušās līdz šim. "Džeks izsludināts meklēšanā, viens fotoaparāts atrasts ieķīlāts lombardā," atklāj ziņotājs. Viņš spriež, ka nu policija tirpinās Silavnieka radus, tostarp, likumīgo sievu, ar kuras publisku izblamēšanu Latvijā strauji populārs kļuva dīvainais kadrs.

"Latvijas valdības politikas sekas - jauniešu vidū ir nežēlīgs bezdarbs, tāpēc arī tā notiek," spriež jogas mīļotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!