Foto: Privātais arhīvs
Latvijas sabiedrībā pamanāmākajiem spīdekļiem ikdiena nav viegla. Zvaigznes dzīvo kā zem lupas, un viņām nemitīgi nākas taisnoties, ja to izskats neatbilst pelēkās masas standartiem. Dizainerei Kristīnei Deimon (attēlā) šādi skaidroties nākas jau kuro reizi – šoreiz simpātiskajai sievietei jāaizstāv savs grūtnieces puncītis.

Deimon ir sava otrā bērniņa gaidībās, taču regulāri izrāda savu slaido augumu Facebook un Instagram faniem. Kamēr daļa tautas jūsmo par to, ka beidzot kāda sieviete gaidību laikā nemetas rīšanas trakumā, bet turpina uzturēt sevi formā, citiem grūtnieces slaidums rada aizdomas.

Deimon saviem faniem patīk ar tiešumu un atklātību, un arī šoreiz viņa atļāvusies būt tieša un skauģiem pateikt visu, ko domā.

"Cilvēkiem, kuriem patīk klaigāt, nevis domāt. Man vēderiņš ir maziņš, jo sāksim, protams, ar uzturu un sportu, kas notur formu. Katra sevi cienoša sieviete zinās, ka grūtniecības laikā neēd pa divi un jāēd veselīgi, nevis "ēd cik gribi un baudi".

Ārsti pat iesaka fiziskas aktivitātes nevis dīvānā sēdēšanu! Ņemot vērā, ka man dzemde ir uz mugurpusi, tad pie "nenorīšanās" vēderiņš nav tik ātri manāms. Tāpēc sāksim domāt nevis kliegt, ka daru ko nepareizi.

Un arī man paslīd kāja uz načosiem vai nakts šokolādēm. Bet tāpēc ir domāti kardio treniņi," skauģus pie vietas noliek simpātiskā grūtniece. Protams, zvaigznes paziņojums izraisījis īstu diskusiju vētru.

Daļa viņas talanta cienītāju pat izteikuši domu, ka māksliniecei nemaz nevajadzēja paziņot, ka viņa stāvoklī - ņemot vērā, cik perfekti viņa izskatās, paparaci fotogrāfi pat nenojaustu šo faktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!