Foto: Kadrs no video

ASV prezidenta Donalda Trampa dzīvesbiedre Melānija Trampa savulaik strādāja par modeli, un tieši šis darbs Slovēnijā dzimušajai meitenei palīdzēja nokļūt Amerikā un apprecēt miljardieri. Viņa ir pirmā lēdija, kuras kontā ir ne tikai kailfoto, bet, kā izrādās, arī neliela lomiņa ērmīgā reklāmā, kas nesen izcelta slavas saulītē.

Ārzemju mediju un sociālo tīklu lietotāju redzeslokā nonākusi kādas amerikāņu apdrošināšanas kompānijas reklāma, kas tapusi 2005. gadā. Skečs veidots Frankenšteina šausmu filmu žanra labākajās tradīcijās – tā darbība notiek senā pilī, kurā divi vājprātīgi zinātnieki veic baisu eksperimentu.

Eksperimentā piedalās Melānija un pīle, kas ir amerikāņu apdrošināšanas kompānijas "Aflac" simbols. Zinātnieki stāsta, ka apņēmušies "šīs jaukās sievietes" balsi piešķirt pīlei, lai tā visai pasaulei "ar seksapīlu" varētu pastāstīt par kompānijas daudzajiem labumiem.

Kad zinātnieki paveikuši savu darbiņu, pīle sāk runāt Melānijas balsī, savukārt pati Melānija tagad pēkšķ. It kā ar to vēl nebūtu gana, eksperimentā kaut kas nogājis greizi, kā rezultātā sieviete arī tikusi pie pleznām.

Ērmīgie kadri šonedēļ izpelnījušies milzu ievērību. Par reklāmu raksta dažādi ārzemju mediji, un arī sociālo tīklu lietotājus tā nav atstājusi vienaldzīgus – daži par to smējušies, citi Melānijai izteikuši līdzjūtību par viņas "lielo izlaušanās lomu", bet vēl kāds dalījies ar asprātīgiem jokiem.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", lāča pakalpojumu Melānijai šoreiz izdarījis viņas vīrs Donalds, kurš trešdien Ovālajā kabinetā ticies ar "Aflac" pārstāvjiem, lai pārrunātu nodokļu reformas.

Sarunas gaitā prezidents ar lepnumu ieminējies, ka viņa sieva savulaik piedalījusies kompānijas reklāmas filmēšanā, un viņa teiktais preses pārstāvjiem nav paslīdējis garām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!