Foto: Privātais arhīvs

Kāds brazīliešu miljonārs, kurš dzīvē sasniedzis visu, par ko vien sapņojis, cer, ka no savas bagātības nešķirsies arī pēc nāves, tāpēc nolēmis apbedīt savu lielāko dārgumu – 540 000 dolāru vērtu jaunu Bentley automašīnu.

Savā sociālā tīkla Facebook profilā 62 gadus vecais biznesmenis paziņojis, ka vēlas sekot seno ēģiptiešu faraonu piemēram, jo arī viņi savu bagātību glabāja pēcnāves dzīvei.

Tā kā arī brazīlietis grib būt drošs, ka viņā saulē tiks sagaidīts ar komfortu, viņš bija sarīkojis bēres savam jaunajam Bentley Continental auto.

Pie fotogrāfijas ar kakadu rokās grāfs Čikinjo Skarpa raksta: "Gribu līdzināties Ēģiptes faraoniem, tāpēc savu dārgumu apbedīšu dārzā pie paša mājas". (Viņš dzīvo vienā no bagātākajiem Sanpaulu rajoniem 14 000 kvadrātmetru lielā villā.)

Kad vairāk nekā 6000 cilvēku ar "laikiem" bija izteikuši atbalstu šai idejai, grāfs pats savām rokām esot izracis milzīgu bedri un pie šīs fotogrāfijas pierakstījis: "Tas ir pierādījums visiem, kas šaubās par maniem vārdiem. Vakar jau sāku rakt bedri."

Ideja par savu dārgumu apbedīšanu grāfam, kuram ir zinātniskais grāds ekonomikā, ienākusi pēc tam, kad viņš noskatījies kādu dokumentālo pārraidi par Seno Ēģipti.

"Skatījos dokumentālo filmu par faraoniem, kuri apbedī savas bagātības, lai ar komfortu dzīvotu arī pēc nāves. Tad arī nolēmu, ka gribu darīt tieši tāpat un aprakt visus savus dārgumus. Viens no tiem ir mans jaunais bentlijs," skaidrojis biznesmenis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!