Foto: Privātais arhīvs

Par visai neparastu mīlas stāstu vēsta izdevums Huffington Post - par mīlniekiem kļuvuši divi profesionāļi, kuru darbs ikdienā saistīts ar "būšanu nāriņām". Tie ir nāriņa (mermaid) Melisa Douna un nāriņš (merman) Antonio Padilja.

Daži cilvēki vada ministrijas, citi mazgā atejas, bet 31 gadu vecā Melisa ir profesionāla nāriņa, kura darbojas dažādos ūdens šovos. Pateicoties spējai uz piecām minūtēm aizturēt elpu un seksīgajām drānām, viņa patiešām atgādina mītisku jūras iemītnieci.

Sociālajos tīklos popularizējot savu dzīvesveidu, Melisa zināmu atpazīstamību bija ieguvusi jau iepriekš, tāpēc daudzus savus sekotājus viņa iepriecinājusi, paziņojot, ka beidzot ir pa īstam iemīlējusies.

Arī viņas izredzētais - 33 gadus vecais nāriņš Antonio - tagad piedalās šovos un darbā nēsā asti. Taču sākumā viņam bijis cits ar šovbiznesu saistīts darbs.

"Jau no pirmās dienas, kad viņu ieraudzīju, sajutu, ka starp mums ir kāda īpaša saikne. Viņš bija vienīgais no visiem šova Jūras pasaule organizatoriem Orlando, ar kuru man sagribējās iepazīties tuvāk," intervijā Huffington Post stāstījusi nāriņa.

Tas noticis 2009. gadā, taču sākumā interese bijusi profesionāla, turklāt abi bijuši kautrīgi. "Es pat nedomāju par mīlestību. Tobrīd bija daudz piedāvājumu, un es biju ļoti aizņemta. Nemaz negribēju sev atzīties, ka man viņš patīk," stāstīja Melisa.

Arī Antonio neslēpj, ka uzreiz pamanījis blondo nāriņu, bet baidījies viņu uzrunāt. Pakāpeniski viņi kļuvuši par labiem draugiem, aizsākuši kopīgu biznesu (protams, ar nāriņu šoviem saistītu), bet tad jūtas pāraugušas mīlestībā.

Kādu dienu Antonio nolēmis, ka arī vēlas uzvilkt nāriņas kostīmu, un viņam tas ļoti iepaticies. Tagad abi mīlnieki šovos nereti uzstājas kopā.

"Šobrīd esmu savā vislabākajā formā, jo man blakus ir Antonio. Taču varu teikt, ka mēs vēl neesam sajukuši prātā - televizoru mēs skatāmies bez astes," joko Melisa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!