Foto: Flordalane Vergara/Shagatuni.com
Ceturtdien, 14. novembrī, britu medijus pāršalca vēsts par latviešu izcelsmes studentes Elīnas Desaines (attēlā) uzvara interneta konkursā, kura mērķis bija atrast neķītrāko studeni Lielbritānijā.

Kā vēsta konkursa mājas lapa, neķītrākās Lielbritānijas studentes meklējumi ilguši mēnesi - meitenēm bija jāiesūta savi pieteikumi, ko pēc tam izvērtēja portāla Shagatuni.com veidotāji.

Viņi par apšaubāmās sacensības uzvarētāju atzina latviešu izcelsmes studeni Elīnu Desaini, kuru bija uzaicinājuši arī uz draisku fotosesiju un apbalvošanu klātienē - pēc tikšanās portāla pārstāvis atzina, ka šī meitene, iespējams, ir brīvdomīgākā un draiskākā daiļā dzimuma pārstāve, kuru viņš sastapis.

Tiesa, pēc kļūšanas par Lielbritānijas neķītrāko studenti Elīna DELFI Izklaidei atklāja, ka viņas seksuālās dzīves ieradumi nemaz nav tik vētraini, kā tos interpretējuši konkursa rīkotāji.

Viņa paskaidroja, ka konkursā iesniegusi izdomātu pieteikumu - to viņa darījusi feministiska eksperimenta ietvaros.

"Tāpēc es izlēmu piedalīties kā viltvārde, lai parādītu, ka vārdi, ko par šo tēmu saka sieviete, tiek uztverti pavisam savādāk nekā tad, jo tos saka vīrietis," skaidro Elīna.

Konkursa organizētāju izplatīto informāciju Desaine sauc par absolūti nepareizu - viņi vēsta, ka meitenei ir bijis sekss ar vismaz 18 dažādiem puišiem, bet tā neesot. Tāpat patiesībai neatbilst ziņa, ka nedēļā viņa pārguļ ar diviem līdz trim puišiem.

"Patiesībā, pēdējā reize, kad es ar kādu pārgulēju, bija pirms pieciem mēnešiem, un tas bija mans bijušais puisis," stāsta meitene un noliedz, ka viņai patiesi būtu seksa partneru saraksts.

"Man nav šāda saraksta ar cilvēkiem, ar kuriem esmu gulējusi, jo viņu ir mazāk par četriem," mīklaini vēsta Desaine un apstrīd arī konkursa organizētāju izplatīto informāciju, ka Ekseteras Universitātē, kur viņa mācās, vecāko kursu studenti nodarbotos ar jaunāko biedru pavedināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!