Pirms nepilna mēneša Maskavas forštatē tika nozagts Latvijas seksa eksperta Edgara Toretto un viņa svītas BMW markas automobilis. Lai gan vairs neviens neticēja, ka auto atradīsies, tas tomēr noticis.

Jau uzreiz pēc zādzības Toretto brīdināja ļaundarus, atklājot, ka viņa plašo sakaru dēļ tiem neizdosies izbēgt. Tā arī noticis. "Mūs sakontaktēja svītas ļaudis no Lietuvas, devāmies apskatīt situāciju Viļņā.

Nekāda nauda mums netika prasīta, atdeva tāpat. Tas ir sava veida grupējums, kas zog automašīnas. Viņi beidzot atjēdzās un saprata, kam nozaguši. Saprata, ka labāk veikt pārrunas," DELFI Izklaidei no Lietuvas ziņo Toretto.

Lai ļaundari saprastu, ka nekādi joki nebūs, uz Lietuvu eksperts devies ar visu savu svītu. Kompānija secinājusi, ka diski un daudzas citas lietas bembim gan nomainītas, taču citādi viss kārtībā. Auto gaidījis svītu kādā stāvvietā.

"Paldies Viļņas džekiem un ziņotājiem," teic Toretto, kārtējo reizi uzsverot svītas spēku un to, ka nekādi ļaundari nespēj tai stāties pretī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!