Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Pasauli iedvesmojis 56 gadus vecā transseksuāļa Evas stāsts. Viņa pasaulē nākusi kā vīrietis, bet vēlāk pilnībā mainījusi savu izskatu, kļūstot par sievieti-pūķi.

Eva Tiamata Medusa ir no Teksasas. Pasaulē viņa nākusi kā puisis vārdā Ričards Hernandess un deviņdesmitajos gados, būdama vīrietis, strādājusi par viceprezidentu vienā no Amerikas vadošajām bankām.

Lūzuma punkts transseksuāļa dzīvē noticis 1997. gadā. Toreiz ārsti konstatējuši, ka Ričards ir HIV pozitīvs, vēsta "Caters News Agency" aģentūra.

Ričards toreiz pieņēma lēmumu, ka viņš nevēlas nomirt kā cilvēks, un tas bija sākums viņa vērienīgajām pārvērtībām. Pēdējo 20 gadu laikā Eva iztērējusi vairāk nekā 60 tūkstošus ASV dolāru par dažādām procedūrām.

Eva darījusi visu iespējamo, lai izskatītos pēc reptiļa. Viņai ir nogrieztas ausis, pāršķelta mēle, amputēts deguns, tāpat arī transseksuāļa ķermeni klāj zvīņām līdzīgi tetovējumi, viņai galvā ir iešūti astoņi ragi, kā arī acu baltumi iekrāsoti zaļi.

"Tam, kāpēc es to daru, ir ļoti skaidra nozīme un dziļa jēga," aģentūrai sacījusi Eva, kura daudzus gadus dzīvojusi kā gejs, līdz beidzot pieņēmusi lēmumu pārtapt par sievieti.

"Es sevi vairs neuzskatu tikai par cilvēku. Es esmu cilvēks un reptilis. Vairāk par visu savā dzīvē es vēlos turpināt pārveidot savu ķermeni, līdz mana metamorfoze būs pilnībā pabeigt. Tas ir tas, kas mani dzen uz priekšu. Tas ir iemesls, kāpēc katru rītu ceļos un turpinu dzīvot," skaidrojusi Eva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!