Foto: Facebook.com/stxha/
Interneta lietotāju un mediju ievērību izpelnījušies visnotaļ neparasti foto, kuros kāds amerikāņu mednieks pozē ar savu iespaidīgo guvumu – milzu vardi. Cilvēki netiek gudri, vai bildēs iemūžinātais abinieks ir autentisks.

Dienvidteksas Mednieku asociācijas oficiālajā "Facebook" kontā aizvadītajā nedēļā publicētas fotogrāfijas, kurās mednieks vārdā Markuss Rangels lepni pozē ar iespaidīga izmēra vardi. Bilžu aprakstā teikts, ka abinieks notverts kāda Teksasa rančo zvejas dīķī un tā svars pārsniedz piecus kilogramus.

Sociālo tīklu lietotāji naski metušies dalīties ar bildēm, savukārt komentāru sadaļā sākusies diskusija. Ļaudis sadalījušies divās nometnēs – vieni uzskata, ka fotogrāfijās iemūžinātais ir acu apmāns, bet otri satraukušies par to, ka Teksasu apsēdušas gigantiskas vardes.

Teksasas Dabas aizsardzības departamenta pārstāvis Stīvs Laitfūts izdevumam "Houston Chronicle" apstiprinājis – fotogrāfijas esot īstas. Tiesa, tas gan nenozīmējot, ka mednieka notvertā varde reālajā dzīvē ir tik liela, kā tas izskatās bildēs.

"Varde nav tik liela, kā izskatās. Tā ir optiskā ilūzija, kas radusies, vardi pastiepjot tuvāk kamerai. Arī makšķernieki reizēm mēdz tā darīt, lai viņu loms izskatītos iespaidīgāks. Bet nevar noliegt, ka šī varde ir visai branga," izdevums citējis departamenta pārstāvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!