Foto: Vida Press
Mūzikas topu augstākajās pozīcijās šobrīd gozējas britu dziedātājas Adeles vārds. Māksliniece atkal atgriezusies apritē pēc nelielas radošās pauzes, un vispārēju sabiedrības sajūsmu raisījusi ne tikai mūziķes jaunais albums, bet arī seksīgais miesassargs, kurš rūpējas par dāmas drošību.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Adeles atbalstītāji kļuvuši gluži vai apsēsti ar mūziķes jauno miesassargu - holandieti Pīteru van der Vīnu (attēlā kopā ar Adeli). Tiek vēstīts, ka sociālos tīklus pārpludina ieraksti, kuros sieviešu kārtas fanes sajūsminās par vīrieša izskatu un atzīstas viņam mīlestībā.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, Pīters savulaik bijis dziedātājas Lady Gaga miesassargs. Savukārt šoruden viņš rūpējas par Adeles drošību. Lai gan miesās raženais holandietis mūziķei vienmēr turas aiz muguras un necenšas lieki zīmēties, fani izskatīgo vīrieti piefiksējuši.

Žurnālisti noskaidrojuši, ka pievilcīgais holandietis savulaik nodarbojies ar kultūrismu, un 2005. gadā viņš pat ticis pie titula "Misters Eiropa". Turklāt šie nav viņa vienīgi talanti - tā, piemēram, Pītera vokāls dzirdams Lady Gaga dziesmā Government Hooker.

Vispārēju sieviešu sajūsmu raisījušas Pītera zilās acis, labi trenētais augums un vīrišķie rugāji, kas klāj viņa seju. Mikroblogošanas vietnē Twitter aptrakušas dāmas pat radījušas mirkļbirku #petervanderveen, kuras ietvaros dalās ar miesassarga foto un atzīstas viņam mīlestībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!