Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Nevienas kāzas mūsdienās nav iedomājamas bez profesionāla fotogrāfa klātbūtnes. Tiesa, lai gan iestudētajām fotosesijām piemīt pasakaina burvība, patiesās emocijas tomēr vislabāk iespējams noķert tad, kad tiek realizētas spontānas idejas.

Šeit gan jāņem vērā kāds sīkums – spontānās idejas ne vienmēr ir tās labākās. Par to savā kāzu dienā pārliecinājusies arī divu bērnu māmiņa Brūka Būta-Hanta no Austrālijas, kura piedzīvojusi neapskaužamu foto misēkli.

28 gadus vecā sieviete nesen apprecējusies ar savu mūža mīlestību Edvardu. Kāzu fotogrāfam radusies ideja izveidot bildi, kurā jaunais vīrs un līgavaiņa draugi baltajā kleitā tērpto Brūku guļus tur uz rokām, tomēr iecere vainagojusies ar līgavas attapšanos uz zemes, vēsta "Caters News Agency" ziņu un foto aģentūra.

"Puiši jokojās, ka nometīs mani zemē. Es tikai smējos, un mēs uzņēmām vairākus lieliskus foto. Tas bija jautri. Bet, kad beidzām fotografēties, viss neritēja pēc plāna. Nākamais, ko atceros – es gulēju uz zemes. Kā jau tas redzams bildēs, visi puiši bija norūpējušies par manu pašsajūtu. Mēs visi bijām histērijā. Laimīgā kārtā es nesavainojos, bet smieklus gan es nespēju valdīt," atmiņās dalījusies Brūka.

Austrālietes kāzu misēklis kļuvis par īstu interneta sensāciju, un to aprakstījuši dažādi mediji visā pasaulē. Savukārt pati Brūka atzinusi – neveiksmīgā pozēšana kamerai pat ne mazdrusciņ nav sagandējusi viņas īpašo dienu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!