Foto: Instagram.com/lililo95/
Atpazīstamību un apbrīnu izpelnījusies 21 gadu vecā Lilija Cvetoka (attēlā) no Krievijas. Viņai ir reta ģenētiska slimība, tomēr tas meitenei nav liedzis kļūt par veiksmīgu skaistuma blogeri, kuras talants iedvesmo daudzus.

Lilijai, kura dzīvo Tatarstānā, ir ļoti reti sastopamais Makkīna(Makjūna)-Olbraita sindroms. Ārzemju mediji vēsta, ka ar šo kaiti visā pasaulē sirgs viens cilvēks no miljona. Slimības ietekmē kauli kļūst deformēti, savukārt seja un ķermenis izskatās nesimetriski.

Šī ģenētiskā kaite, kas Lilijai tika diagnosticēta, kad viņai bija septiņi gadi, viņu piekalusi ratiņkrēslam. "Es nevaru pastaigāt, jo viena mana kāja ir daudz īsāka par otru. Es ceru, ka ar laiku šo problēmu izdosies atrisināt, bet līdz šim operācijas nav bijušas veiksmīgas," britu tabloīds "The Sun" citējis Liliju.

Meitenei skolā nācies saskarties ar vienaudžu izsmieklu un neiecietību, tomēr ļaužu aprobežotība viņu nav salauzusi. Lilija studē jurisprudenici, savukārt brīvajā laikā viņa rosās savā "YouTube" kanālā, kuram ir vairāk nekā 200 tūkstoši abonētāju.

Iedvesmojošā meitene blogošanai pievērsusies pirms aptuveni trīs gadiem. Lilija savā kanālā māca dažādus grima uzklāšanas trikus, dalās ar praktiskiem padomiem un labprāt arī stāsta par savām ikdienas gaitām.

"Es esmu cilvēks ar kustību traucējumiem, bet tas nenozīmē, ka nevaru darīt to, kas man patīk – lietot kosmētiku un filmēt video," sacījusi Lilija.

Lai gan Lilijai joprojām nākas saskarties ar nelabvēļu nievājošajiem komentāriem, viņa ir apņēmusies nepadoties un neatmest visam ar roku.

"Es ceru, ka mani video cilvēkus motivē un iedvesmo. Tik daudzi man raksta, ka es viņus esmu iepriecinājusi. Tas nozīmē, ka tam, ko es daru, ir nozīme," sacījusi Lilija.

Спасибо за ваши вопросы! Завтра буду снимать ☺❤😉

A post shared by LiliLo (@lililo95) on Apr 6, 2017 at 10:31am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!