Foto: Vida Press

Nevienu jau sen vairs nepārsteidz tas, ka kādā lielkoncertā uzrodas vismaz viens drosminieks, kurš nolēmis publiski bildināt savu izredzēto. Savukārt prestižās sarkanā paklāja ceremonijās nekas tamlīdzīgs līdz šim nebija pieredzēts. Vēsturi šonedēļ pārrakstījis amerikāņu režisors Glens Veiss, kurš "Emmy" televīzijas balvu pasniegšanā nometies uz viena ceļa un bildinājis mīļoto Džanu Svendsenu, vēsta raidsabiedrība CNN.

Veiss, saņemot "Emmy" balvu, savā uzrunā pateicās kolēģiem, ģimenei, kā arī mammai, kura nesen devusies mūžībā. Savukārt vislielāko paldies režisors teica mīļotajai sievietei.

"Džana, tu manā dzīvē esi saules stars. Un manai mammai bija taisnība, kad viņa teica, kad nekad nedrīkst laist vaļā savu saulstaru. Es prātoju, kāpēc man nepatīk tevi saukt par savu draudzeni. Tas ir tāpēc, ka vēlos tevi saukt par savu sievu," no skatuves savu izredzēto uzrunāja Veiss.

Pēc šo vārdu izskanēšanas pūli pāršalca skaļas ovācijas, savukārt režisora mīļotā devās uz skatuvi, kur izskanēja bildinājums.

"Šo gredzenu, kuru valkāja mana mamma, es vēlos tev uzlikt pirkstā visu šo cilvēku, kā arī savas mammas un tavu vecāku, kuri uz mums raugās no augšas, priekšā. Vai tu ar mani precēsies?" sacīja režisors, kurš no mīļotās saņēma jāvārdu.

Nekas tamlīdzīgs "Emmy" ceremonijās līdz šim nebija noticis, un ārzemju mediji vēsta, ka Veiss ne tikai pārrakstījis vēsturi, bet pie viena arī burtiski "uzspridzinājis" sociālos tīklus, publiski bildinot mīļoto.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!