Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Par interneta slavenību nejauši kļuvis kāds piemīlīgs suņuks, kura purns izskatās kā cilvēka ģīmītis, un sociālo tīklu lietotāji ātri vien četrkājainajai radībai atraduši līdziniekus no šovbiznesa aprindām.

Šantala Dežardīna no Masačūsetas internetā nesen padalījusies ar savu suņuku fotogrāfijām. Dažus mēnešus vēlāk viens no viņiem – gadu vecais šicū Jogijs – sava īpatnējā izskata dēļ kļuvis par īstu sensāciju, vēsta "Caters News Agency" aģentūra.

Sociālo tīklu lietotājus burtiski apbūris Jogija ģīmītis, kas, daudzuprāt, izskatās neticami cilvēcīgs. Kamēr daļai ļaužu viņš atgādinājis bārdainu večuku, citi sprieduši, ka viņam ir līdzinieki slavenību vidū.

Vislielāko līdzību sociālo tīklu lietotāji saskatījuši ar pievilcīgo Holivudas spīdekli Džeiku Džilenholu, tomēr ne viņš vienīgais salīdzināts ar suņuku. Tā, piemēram, daži sprieduši, ka Jogijs izskatoties pēc mūziķa Eda Šīrana.

"Bildes tiešām nav pārveidotas. Es neesmu īsta fotogrāfe. Manuprāt, viss slēpjas viņa acīs un tajā, kā viņš lūkojas uz kameru," "Mirror Online" sacījusi suņa saimniece, piebilstot, ka Jogijs daudz neatšķiroties no citiem kucēniem.

Šantala pati nemaz nav ievērojusi, ka viņas suņuks līdzinās cilvēkam. Savukārt citu ļaužu vērība viņu ļoti uzjautrinājusi, bet tas nekā nav ietekmējis viņas izturēšanos pret četrkājaino draugu.

Tiesa, interneta lietotājus Jogija neparastais izskats sadalījis divās daļās – vienus tas uzjautrinājis, bet otrus biedējis un izraisījis ne pārāk patīkamas emocijas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!