Foto: Privātais arhīvs
Interneta vidē bēdīgi slavena kļuvusi 20 gadus vecā amerikāņu blogere un studente Felīsija Zošanski (attēlā), kura visai pasaulei paziņojusi, ka viņa ir tik skaista, ka neizmērojamās dailes dēļ katru dienu pašai nākas ciest.

Ņujorkā dzīvojošā blogere septembra sākumā sieviešu žurnāla Cosmopolitan tīmekļa vietnē publicējusi nelielu eseju, kurā viņa atklājusi sava skaistuma ēnas pusi. Felīsija sūkstījusies, ka viņas blondie mati, brūnās acis un lielās krūtis pašai traucējot dzīvot.

Felīsija aprakstījusi parastu dienu savā dzīvē - ikdienā viņa tērpjas ļoti sievišķīgās drānās un augstpapēžu kurpēs, un viņas koptēls piesaista pastiprinātu uzmanību, lai arī kur meitene dotos. Kā atklājusi smukā studente, vīrieši nemitīgi uz viņu blenž, svilpj un mēģina iepazīties.

Daiļava sūkstījusies, ka, lai gan skaistumam būtu jāceļ pašapziņa, viņai šī īpašība kļuvusi par traucēkli. Katru dienu meitenei nākas ciest, jo apkārtējie par Felīsijas personību spriež tikai pēc viņas izskata, lai gan patiesībā viņa esot ļoti gudra un izglītota sieviete.

Lai kaut nedaudz atvieglotu sev dzīvi, Felīsija pasākusi valkāt ne tik sievišķīgas drānas un ierobežojusi kosmētikas daudzumu, kas ikdienā tiek klāts uz sejas. Tiesa, pat tas nav spējis glābt viņu no lielās vīriešu uzmanības, un tie joprojām viņas dēļ ir kā aptrakuši.

Atklātā eseja izpelnījusies lielu sabiedrības ievērību, taču gaidītā atbalsta vietā Felīsija saņēmuši ļaužu nosodījumu. Cilvēki sākuši viņu publiski izsmiet un saukt par iedomīgu "cacu", kura nemaz neesot tik glīta.

Meitenes noķengāšana izvērtusies tādā plašumā, ka viņai nācies izdzēst savus kontus dažādos sociālajos tīklos. Arī interneta huligāni un jokdari nesnauž, un Felīsija skumjā kārtā kļuvusi par vienu no pēdējā laika izsmietākajām studentēm ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!