Foto: Instagram.com/flymeyoga/
Sajūsmu izpelnījusies 29 gadus vecā zviedriete Malina Raidkvista (attēlā), kura pārstāv profesiju, kas dažādu sabiedrībā valdošu stereotipu un mītu dēļ tiek uzskatīta par vīriešu darbu – viņa ir lidmašīnas pilote.

Kļūt populārai Malinai palīdzējuši sociālie tīkli. Sieviete aktīvi rosās globālajā tīmeklī un savas gaitas dokumentē "Instagram blogā". Tajā tiek atspoguļotas ne tikai viņas darba, bet arī brīvā laika aizkulises.

Kā saviem sekotājiem vēsta Malina, kura šobrīd dzīvo Horvātijā, viņa ir "Boeing 737" lidmašīnas pilote. Savukārt brīvajā laikā sieviete aizrāvusies ar jogu, un šai aktivitātei viņa mēdz nodoties dažādās gleznainās vietās visā pasaulē.

Kā jau tas piedien jogai, staipīšanās parasti notiek pieguļošos legingos vai īsos šortiņos un topiņā. Daudziem momentuzņēmumi, kuros Malina iemūžināta akrobatiskās pozās, šķiet visai kārdinoši un apetītlīgi, par ko arī liecina fakts, ka viņas foto blogam ir vairāk nekā 58 tūkstoši sekotāju, kas gandrīz vienprātīgi viņu pasludinājuši par pasaulē seksīgāko lidmašīnas piloti.

Darba ietvaros Malina viesojusies tādās eksotiskās un skaistās zemēs kā Maljorka, Tenerife un daudzās citās, bet tiklīdz viņa izkāpj no lidmašīnas, pilotes forma tiek nomainīta pret pieguļošu sporta tērpu.

Three happy mermaids 🐳🐠🐬 @pilotmaria @mariathepilot

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on Nov 8, 2016 at 8:57am PST

If I could, I would sleep here 💙🤗

A photo posted by Malin Rydqvist (@flymeyoga) on Nov 1, 2016 at 11:21am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!