Foto: Instagram.com/bomchicka_wawa/
Interneta lietotāju sajūsmu izpelnījusies 25 gadus vecā Elisone Šīlere (attēlā) no Ņujorkas. Viņa ir talantīga akrobāte, kuras lunkanība reti kuru atstājusi vienaldzīgu.

Elisone pirms neilga laika savā "Instagram" foto blogā publicēja sižetu, kurā viņa iemūžināta kādas uzstāšanās laikā. Drīz vien video kļuva par globāla mēroga sensāciju, sasniedzot vairāk nekā 130 tūkstošus skatījumu.

Arī mediji nesnauž – lunkanā akrobāte aizvadītajā nedēļā sniegusi interviju izdevumam "Cosmopolitan", kurā nedaudz pastāstījusi par savām gaitā, karjeru un privāto dzīvi.

Elisones meistarstiķis ir stāvēšana uz rokām, kuras laikā viņas ķermenis burtiski lokās ap savu asi.

"Esmu neaprakstāmi lepna par šo priekšnesumu, jo kopš brīža, kad sāku tam trenēties, esmu nogājusi tālu ceļu," sacījusi Elisone.

Ņujorkiete sākusi trenēties jau bērnībā, savukārt viņas karjeras pirmsākums bijusi dejošana, kurai Elisone pievērsusies trīs gadu vecumā. Vēlāk viņa aizrāvusies ar dejām pie stieņa, kas novedušas pie akrobātikas.

Lielu atbalstu Elisonei sniedz mīļotais vīrietis, kurš uzskata, ka viņas ķermeņa lunkanība ir ļoti seksīga īpašība.

"Viņš uzskata, ka tas, ko es daru, ir kaut kas skaists, radošs, un ka es esmu īpaša. Protams, ka to visu ir neiespējami nesasaistīt arī ar guļamistabu," noslēpumaini piebildusi Elisone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!