Foto: Instagram.com/kostyuninaa/

Šovasar Krievijā norisināsies Pasaules kausa finālturnīrs, un lielo sporta svētku gaidās ārzemju mediji slavas saulītē izcēluši krievu futbola tiesnesi Jekaterinu Kostjuņiju, kura savulaik pat tika pasludināta par pasaulē seksīgāko un skaistāko futbola tiesnesi.

Kā vēsta mediji, 22 gadus vecā Jekaterina ir dzimusi un bērnību pavadījusi Krasnojarskā. Vēlāk viņa pārcēlusies uz Maskavu.

Savukārt slavu jaunā sieviete guvusi, pateicoties sociālajiem tīkliem. Savas ikdienas un profesionālās gaitas viņa dokumentē "Instagram" foto blogā, kas sapulcējis vairāk nekā 100 tūkstošus sekotāju.

"The Daily Star" ziņo, ka Jekaterina kopš 12 gadu vecuma spēlējusi futbolu, bet tad nolēmusi pievērsties spēļu tiesāšanai.

Tiesa, pagaidām gan viņa rosās tikai Krievijas amatieru līgā un otrajā divīzijā, bet tas neliedz meitenei sapņot kādu dienu kļūt par pilntiesīgu Starptautiskās futbola federācijas asociācijas (FIFA) kategorijas tiesnesi.

Pagaidām gan daiļavai šo ieceri nav izdevies īstenot, bet, kā vēsta britu mediji, daudzi futbola fani sociālajos tīklos sprieduši, ka Pasaules kausa finālturnīrs būtu vēl jo skatāmāks un baudāmāks, ja spēles tiesātu smukā Jekaterina.

❄️

A post shared by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on Dec 28, 2017 at 10:21pm PST

Я тут постою маленько?

A post shared by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on Dec 13, 2017 at 2:41pm PST

С днём футбола! ⚽️❤️

A post shared by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on Dec 10, 2017 at 11:58am PST

🖤

A post shared by EKATERINA KOSTYUNINA (@kostyuninaa) on Apr 13, 2017 at 7:12am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!