Foto: Instagram.com/jmeeksofficial/

Šopavasar no cietuma atbrīvotais amerikānis Džeremijs Mīkss, kurš tiek dēvēts par pasaulē pašu seksīgāko noziedznieku, turpina pārsteigt un iekarot modes pasauli.

Tam, kā ar karjeras veidošanu sokas iekārojamajam noziedzniekam, iespējams sekot līdzi viņa "Instagram" blogā. Nesen viņš padalījies ar foto, kurā iemūžināts kopā ar vienu no šī brīža daudzsološākajiem jaunajiem modeļiem pasaulē – Anvaru Hadidu (abi attēlā).

17 gadus jaunais puisis ir šobrīd ļoti pieprasīto un nopelniem bagāto modeļu Džidži un Bellas Hadidas mazais brālis, kuram industrijas pārstāvji sola ne mazāk spožu modeļa karjeru kā viņa māsām.

Seksīgā noziedznieka kopbilde ar jauno, perspektīvo censoni burtiski sašūpojusi publisko telpu. Tiesa, Mīkss saglabājis noslēpumainības plīvuru – bijušais ieslodzītais pagaidām nav paskaidrojis, kas tieši viņam padomā.

Mediji izteikuši minējumus, ka abi, iespējams, piedalījušies kādā kopīgā reklāmas kampaņā, savukārt fani priecājušies, ka Mīkss beidzot meties uz vienu roku ar patiešām svarīgu modes pasaules personāžu.

Atgādinām, ka pirms diviem gadiem Mīksu aizturēja par dažādiem noziegumiem. Neskaitāmi interneta lietotāji un komentētāji toreiz Džremiju atzina par tik seksīgu, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis mīt noziedzības taciņu.

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Aug 17, 2016 at 11:42am PDT

#deuces

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jul 15, 2016 at 4:57pm PDT

Best part of waking up

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jul 13, 2016 at 9:01am PDT

#california

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jul 8, 2016 at 11:28am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!