Foto: Vida Press

Pirms gada pasaule uzzināja par noslēpumainu modeli Ahmedu Endželu (attēlā) no Irākas, kurš Facebook tīklā tika atzīts par pasaulē skaistāko vīrieti, un, lai gan ierasts, ka šādu interneta zvaigžņu slavas mirklis ir īss, Ahmedam popularitāti izdevies saglabāt un pat vairot.

Ahmeda slavas recepte ir vienkārša - viņš Facebook profilā regulāri publicē savas fotogrāfijas, kuras iemantojušas milzu atsaucību un ļāvušas viņam tikt pie pasaulē skaistākā vīrieša neoficiālā titula.

Tagad faniem vairs nepietiek, ka viņu mīlulis tiek uzskatīts par pasaulē skaistāko vīrieti - Ahmeda pielūdzēji ne tikai sākuši viņu dēvēt par planētu, bet arī nenogurstoši pielīdzina skaistuli Dievam. Pats puisis pret šādu salīdzinājumu tomēr pieticīgi iebildis.

"Daudzi cilvēki mani dēvē par Dievu. Viņi to man raksta vēstulēs, un tie, kuri ir mani satikuši uz ielas vai koledžā, tam piekrīt - ikvienu, mani satiekot, pārņem īpašas sajūtas," publiski dižojies Ahmeds, kurš pats ir pārliecināts, ka viņam piemīt ne tikai īpaša daile, bet arī elegance un citas īpašības, kas viņu padara perfektu.

Tiesa, viņš pieticīgi atzinis, ka atsakās no tā, ka viņu dēvē par Dievu, jo viņa ticība nepieļauj, ka varētu būt divi Dievi.

"Es vēlos visiem pateikt, ka esmu parasts cilvēks," atzinis Ahmeds, kurš pats savus panākumus, žilbinošo skaistumu un dižumu skaidro ar saviem labajiem darbiem un ticību Dievam.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Ahmeds turpina medicīnas studijas un sapņo par Nobela prēmiju - viņš savu vārdu vēstures annālēs vēlas ierakstīt ne tikai ar savu neticamo skaistumu, bet arī zinātniskiem atklājumiem, kas nesīs labumu visai cilvēcei, un puisis ir pārliecināts, ka interneta zvaigznes slava šī mērķa sasniegšanai netraucēs. 

"Slava ir kā sāļš ūdens - jo vairāk to dzer, jo vairāk slāpst. Ar slavu ir daudz problēmu, bet es pazīstu sevi ļoti labi un es ticu Dievam. Es ar slavu tieku galā cienīgi un inteliģenti," pārliecināts ir Ahmeds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!