Foto: Kadrs no video

Vairāki pasaulē pazīstami šovbiznesa sfēras darboņi savu karjeru sākuši un slavu iemantojuši populārajā britu talantu šovā Britain's Got Talent, un par vienu no pēdējā laika spožākajām tā dalībniecēm kļuvusi kāda ļoti ņipra kundzīte.

Aizvadītajā nedēļas nogalē visus šova skatītājus un žūrijas pārstāvjus, tajā skaitā arī allaž nopietno Saimonu Kauelu, pārsteidza salsas dejotāja Padija Džounsa, kura šovasar atzīmēs savu 80 gadu jubileju.

Lai gan sākotnēji žūrija izturējās visnotaļ skeptiski pret veco kundzīti, kas paziņoja, ka ar par sevi krietni vien jaunāko partneri Niko Espinosu izpildīs deju, drīz vien tiesneši saprata, ka savos spriedumos kļūdījušies.

Pāris savu priekšnesumu sāka ar tango elementiem, un jau pēc pāris sekundēm Saimons Kauels piespieda sarkano trauksmes pogu, kas tiek izmantota, lai dalībniekiem paziņotu, ka viņi nav gana talantīgi un saistoši.

Tiesa, šis signāls večiņu neapstādināja. Viņa mierīgi turpināja savu priekšnesumu, un tango ritmus nomainīja krietni vien ātrāka un jestrāka salsas kompozīcija - tikai tagad sākās īstais pārsteigums, kurš lika sajūsmā noelsties ne vienam vien no klātesošajiem.

Padijas un Niko salsa izcēlās ar dažādiem akrobātiskiem elementiem un trikiem - puisis veciņu skudināja, mētāja un cēla uz rokām, un gandrīz 80 gadus vecā dāma nodemonstrēja saviem gadiem neticamu lunkanību.

Lieki teikt, ka priekšnesuma izskaņā zāli pāršalca ovācijas un aplausi, bet vairāki žūrijas pārstāvji piecēlās kājās, savukārt Saimons Kauels večiņai no visas sirds atvainojās, ka savos spriedumos bijis tik pārsteidzīgs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!