Foto: AP/Scanpix / LETA/Instagram.com/sahartabar_official/
Pasaulē netrūkst sieviešu, kuras dara visu, lai līdzinātos saviem elkiem. Kamēr vienām pietiek ar grima knifiņiem, kas aizlienēti no apbrīnojamā objekta, citas iet vēl tālāk un maina savu izskatu līdz nepazīšanai.

Interneta plašumos milzu popularitāti iemantojusi Sahāra Tabara no Irānas – jaunā sieviete vēlas līdzināties amerikāņu aktrisei Andželīnai Džolijai, bet, realizējot savu ieceri, viņa, iespējams, aizgājusi par tālu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, 22 gadus vecā Sahāra dzīvo Teherānā un, lai kļūtu līdzīga Džolijai, viņa zaudējusi daudz svara un, kā pati apgalvojusi, veikusi aptuveni 50 dažādas procedūras.

Tiesa, ne visi šim stāstam tic – vērīgākie apgalvo, ka tādu izskatu meitene ir panākusi ar prasmīgi uzklātu grimu un citiem palīglīdzekļiem, ķirurģiski savus vaibstus nemainot.

Neraugoties uz šīm aizdomām, Sahārai "Instagram" tīklā izdevies pulcēt simtiem tūkstošus sekotāju un iemantot dažādu valstu mediju uzmanību, reti kuru spējot atstāt vienaldzīgu. Vairumā gadījumu gan cilvēki atzīst, ka Sahāra vairāk līdzinās nevis Andželīnai Džolijai, bet gan ģindenim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!