Krievijas un pasaules prese vairākas dienas apspriež kādu neparastu video fragmentu, kas ar automašīnas video reģistratoru fiksēts uz kāda no Maskavas ceļiem.

Video redzams, kā vienā no krustojumiem iebrauc "spoku mersedess", kas uz ielas šajā vietā parādās pavisam mistiskā veidā.

Par incidentu raksta pat populārā Top Gear programma, kuri uzsver to, ka Krievijā, izrādās, braukā četrriteņu poltergeisti, kas pēkšņi uzrodas nez no kurienes un uzbrūk citām automašīnām.

"Mēs šo klipu noskatījām vairākas reizes, bet tā arī nesapratām, kas tur notiek. Tāpēc tagad ir jūsu kārta piedāvāt skaidrojumu. Bet mums ir bail," raksta populārais britu auto izdevums.

YouTube video krātuvē šis fragments publicēts marta beigās, un nu jau to noskatījušies vairāk nekā pieci miljoni cilvēku, tiesa, neviens tā arī nav spējis sniegt pietiekami racionālu izskaidrojumu.

Loģiskākais skaidrojums ir tāds, ka ķīniešu video reģistrators interesantākajā brīdī ir vienkārši "uzkāries", bet daudzi uzskata, ka sižets ir ne visai veiksmīga montāža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!