Foto: Privātais arhīvs
Milzīgu ļaužu ievērību un dažādu ārvalstu mediju uzmanību izpelnījusies igauniete Lisa Lutsa, kura augusta izskaņā kļuvusi par precētu sievu. Tā vietā, lai algotu dārgu fotogrāfu, viņa pati iemūžinājusi savas kāzas, un uzņemtie foto kļuvuši par tīmekļa sensāciju.

Kā vēsta izdevums Huffington Post, Lisa, kura pati ir fotogrāfe, un viņas izredzētais Henno (abi attēlā) salaulājušies 28. augustā Tallinā. Pāris nav pieturējies pie tradicionālajiem kāzu rituāliem, un arī fotogrāfu abi mīlnieki nolēmuši nealgot - līgava pati iemūžinājusi īpašo notikumu.

Lisa iemūžinājusi visu kāzu dienu - sākot ar brīdi, kad abi ar līgavaini pamodušies, un beidzot ar mirkli, kad jaunais vīrs un sieva pēc svinībām devušies pie miera. "Mēs neizjutām nepieciešamību pēc skaistas un klasiskas kāzu galerijas, kuru veidojusi kāda trešā persona. Mēs vēlējāmies kaut ko savu," izdevumam Huffington Post pastāstījusi Lutsa.

Kā atklājusi Lisa, kāzu ceremonija norisinājusies Tallinā, bet vēlāk pāris ar viesiem devies uz restorānu, kur pieticīgā, bet ļoti intīmā gaisotnē atzīmēts svarīgais notikums. Visas dienas garumā Lutsa pati iemūžinājusi īpašās dienas gaitu, un viņai nācies īpaši piedomāt pie tā, lai dažās bildītēs viņa būtu redzama arī pati.

Igauniete savu kāzu dienu sākusi ar rīta skrējienu, un to viņa iemūžinājusi selfijā. Turpinājumā Lisa iemūžinājusi savu guļošo līgavaini, iešanu dušā, brokastu gatavošanu, tērpšanos un gatavošanos ceremonijai un pārējos notikumus. Attēlus viņa vēlāk publicējusi savā foto blogā, un tie kļuvuši par interneta sensāciju.

"Man mērķis nav kādam pierādīt, ka kāzās nevajag algot ptrofesionālu fotogrāfu. Man šķiet, ka katram pašam jāpieņem lēmums, vai vispār precēties, kā atzīmēt šo īpašo dienu un ko vispār darīt savā dzīvē," noslēgumā piebildusi Lisa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!