Internetā plašu ažiotāžu izraisījis kāds video fragments, kurā redzams, kā kāds aptuveni divus gadus vecs puisēns, savu vecāku iedvesmots, cenšas smēķēt cigareti.

Kā redzams video, zēns tur rokās cigareti, ik pa brīdim cenšas ievilkt kādu dūmu, bet vecāki aizkadrā cigareti atpakaļ neņem, līdz zēns rokas palicis vien filtrs.

Video publiskojis kāds resursa LiveLeak lietotājs no Maķedonijas, kurš pieļauj, ka video filmēts kādā no Austrumeiropas valstīm (bez valodas citu atšķirības pazīmju video nav).

Tā kā pieaugušie visas divas minūtes par neveiklo smēķētāju dzidri smejas, komentāros tiek izteiktas agresīvas piezīmes par to, ka šādi cilvēki nav pelnījuši būt par mazuļa vecākiem.

"Tas taču ir nevainīgs bērnelis, kurš nezina, kas ir labs un slikts, un kurš prot tikai atdarināt vecāku uzvedību, sekot pieaugušo instrukcijām," komentē kāds no LiveLeak lietotājiem.

Savulaik mediji vēstīja par kādu mazu puisēnu no Sumatras, kurš katru dienu izsmēķēja 40 cigaretes. Sabiedrības spiediena rezultātā četrus gadus vecais zēns bija spiests iziet ārstniecības kursu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!