Foto: Facebook.com/aleksandra.alex.581
Mediju ievērību izpelnījusies kārtējā kultūriste, kuras muskuļu priekšā nobāl lielākā daļa vīriešu. Tā ir 24 gadus vecā krievu daiļava Aleksandra Rudenko (attēlā), kuras slava beidzot izplatījusies arī ārpus dzimtās zemes robežām.

Krievu daiļava sociālajā tīklā Facebook padalījusies ar bildītēm, kurās visā spozmē redzamas viņas pašas labākās īpašības - brangie muskuļi, trenētais ķermenis un izteiksmīgais auguma reljefs. Pateicoties aktivitātēm sociālajos tīklos, par Aleksandru raksta teju visi lielākie un ietekmīgākie pasaules mediji.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka viedokļi par Aleksandras vizuālo izskatu dalās. Sabiedrība sašķēlusies divās nometnēs - kamēr daļa nebeidz vien jūsmot par sievietes brangajiem muskuļiem, citi šausminās par Rudenko pārlieku vīrišķīgajām ķermeņa aprisēm.

Kā ziņo laikraksts The Mirror, Aleksandra nesen piedalījusies pasaules Fitnesa čempionātā Budapeštā. Pirms sacīkstēm sieviete publicējusi vairākas bildītes, kurās iemūžināts viņas labi trenētais augumiņš, un attēli izraisījuši pamatīgu brēku.

Daudzi krievu daiļavai pārmetuši pārlieku lielu aizraušanos ar muskuļu "kačāšanu". It kā ar to vēl nebūtu gana, daži īpaši rūpīgi izpētījuši visas Aleksandras bildītes un secinājuši, ka tikai 24 gadus vecā sieviete pēdējā laikā ļoti strauji novecojusi un sākusi līdzināties sirmai večiņai.

Krievu izcelsmes spēka mitriķei nācies publiski taisnoties un aizstāvēt savu vizuālo izskatu. Aleksandra saviem faniem un draugiem sociālajos tīklos Facebook un VKontakte.ru skaidrojusi, ka viņa joprojām izskatoties tikpat labi kā agrāk.

Kā paziņojusi Aleksandra, bildītes, kurās viņa izskatās pēc sirmas večiņas ar lieliem muskuļiem, gluži vienkārši padevušās ne visai veiksmīgas blāvā apgaismojuma un kameras sliktās kvalitātes dēļ. Ar kultūristes Facebook profilu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!