Foto: Privātais arhīvs

Par interneta antivaroni kļuvusi kāda dumja meitenīte, kura "selfiju" ar laimīgu sejiņu uzņēmusi Osvencimas koncentrācijas nometnē un šo bildīti nopublicējusi savā Twitter profilā.

Sociālo tīklu lietotāji pauž savu niknumu par nevietā smaidošo meiteni un parakstu pie fotogrāfijas - "Selfie in the Auschwitz Concentration Camp" ar smailiju.

Īsā laikā par šo tvītu izvērsusies asa diskusija - lietotāji uzrakstījuši vairāk nekā 3600 retvītus, un to tonis ir izteikti negatīvs. Daži komentētāji visai rupjā formā novērtējuši meitenes garīgās attīstības līmeni.

Pati meitene, kuras vārds medijiem nav zināms, bet kura internetā figurē ar vārdu "Princess Breanna", sākumā ļoti agresīvi reaģēja uz kritiku, tomēr sabiedrības spiediena ietvaros atzina, ka selfijs nav bijis veiksmīgs, un arī publiski atvainojās.

Osvencima (Aušvice) ir nacistiskās Vācijas koncentrācijas nometņu komplekss, kas Otrā pasaules kara laikā atradās 60 kilometrus uz rietumiem no Polijas pilsētas Krakovas. Šajā nometnē nogalināti 1,4 miljoni cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!