Foto: Instagram.com/pilotganso/
Sociālo tīklu lietotāju ievērību izpelnījies kāds noslēpumains pilots, kurš globālajā tīmeklī dalās ar elpu aizraujošiem kadriem, kas rūdītākajiem selfiju cienītājiem liek skaudībā pukstēt – viņš pašbildītes veido augstu debesīs, pašiņmietu lepni izslējis ārā pa pilota kabīnes logu.

Par vīrieti zināms gaužām maz – vien tas, ka viņš ir pilots, kuram ļoti patīk taisīt selfijus. "Instagram" tīklā viņš pazīstams ar segvārdu Pilots Ganso. Savukārt profila informācijā norādīts, ka viņš ir no Brazīlijas.

Noslēpumainā kunga foto blogs sapulcējis vairāk nekā 44 tūkstošus sekotāju, kas nebeidz vien jūsmot par viņa publicētajiem kadriem. Vīrietis arī padalījies ar vairākiem neticami skaistiem selfijiem, kas uzņemti debesīs un kuros fonā redzama lidmašīna.

Lai gan fotogrāfijas publicētas pirms gada, milzu ievērību tās izpelnījušās tikai tagad, un interneta lietotāji netiek gudri, vai pilota foto ir īsti, vai tomēr viņš veikli visus apmānījis, izmantojot "fotošopa" neierobežotās iespējas.

Daži eksperti steiguši pilotu atmaskot un, izanalizējot viņa bildītes, secinājuši, ka tās ir samontētas, norādot, ka ēnas atrodas nepareizajās vietās un fons izskatās nedabīgi.

Pēc pēkšņās ažiotāžas, ko izraisījuši pilota foto, viņš steidzis savu publicēto selfiju aprakstos norādīt, ka ļaudis sacēluši brēku par niekiem – vīrietis godīgi atzinis, ka bildes uzlabojis "fotošopā", kā arī iesmējis par to, ka daži nudien noticējuši, ka viņš augstu debesīs vicinājis pašiņmietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!