Foto: Vk.com/slacker26rus
Iespaidīgs muskuļu reljefs ir gandrīz drošs slavas garants, un plašu atpazīstamību ar saviem lielajiem bicepsiem un tricepsiem pamanījies gūt arī kāds puisis no Krievijas – 21 gadu vecais Kirils Terešins.

Pjatigorskā dzīvojošo puisi vispirms pamanījuši sociālo tīklu lietotāji – viņš savas gaitas atspoguļo "Instagram" tīklā un Krievijā populārajā draudzēšanās portālā "Vkontakte". Kirils ļaužu uzmanību sev piesaistījis ar saviem iespaidīgajiem muskuļiem.

Šoruden viņa slava izplatījusies arī ārpus sociālajiem tīkliem, un par Kirilu raksta ne tikai Krievijas prese, bet arī britu mediji. Tiesa, puisis izpelnījies nevienprātīgu sabiedrības novērtējumu, jo viņš neslēpj, ka pie lieliem muskuļiem ticis, pateicoties sintola injekcijām.

Taisnības labad gan jāsaka – milzu muskuļi salīdzinājumā ar pārējo ķermeni izskatās neproporcionāli. Savukārt sintols, kā zināms, nav veselīgs, un daudzi uzskata, ka Kirils ne tikai apdraud savu dzīvību bet arī ir pagalam izķēmojis savu augumu.

Kirils intervijās medijiem pastāstījis, ka muskuļu masu uzaudzējis neilgā laikā. Viņš šovasar beidzis dienēt armijā un tad arī izmēģinājis injekcijas, kuras zibenīgi sniegušas rezultātu. Nieka 10 dienās viņa vienas rokas muskuļu apkārtmērs palielinājies par 25 centimetriem.

"Pēc injekcijām man sākās drudzis un ķermeņa temperatūra uzkāpa līdz 40 grādiem, es gulēju gultā, bija sajūta, ka mirstu, bet beigās viss bija labi," izdevums "The Mirror", atsaucoties uz Krievijas medijiem, citējis Kirilu.

Par spīti tam, ka viela, ko Kirils injicē muskuļos, bojā veselību, viņš stingri nolēmis turpināt to darīt, paralēli apmeklējot treniņus sporta zālē. Viņš sapņo kļūt par profesionālu kultūristu un ir gatavs riskēt, lai šo mērķi sasniegtu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!