Foto: Kadrs no video
Par to, kā norit dzīve studentu kopmītnēs, klīst dažādas leģendas. Nelielu ieskatu koju ikdienā iespējams gūt, pateicoties asprātīgam videoklipam, kas šonedēļ publicēts "Facebook" un ātri vien iemantojis ļaužu simpātijas.

Video autors un arī galvenais varonis Guntis sižeta skatītājus izved nelielā ekskursijā pa kopmītnēm, ļaujot ielūkoties koju gaiteņos, istabiņās un citās telpās.

Guntis kopā ar draugiem izspēlējis visnotaļ tipiskas ainiņas no kopmītņu ikdienas – kā sadzīvot ar kaitinošu istabas biedru, cik liela nozīme studentu ēdienkartē ir "roltoniem", kādas draiskulības notiek dušās, kā studenti izklaidējas un ko dara brīvajā laikā.

Sižets izpelnījies gana lielu ievērību. "Facebook" lietotāji ar asprātīgo video naski dalījušies, komentējuši, spieduši tam "patīk", un tas jau noskatīts tūkstošiem reižu.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Guntis norāda – vislabāk video skatīties datorā vai ar austiņām, jo vienā no ainām brīžiem pazūd skaņa. Tiesa, šis nelielais misēklis ļaužu sajūsmu par redzēto nav mazinājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!