Foto: Kadrs no video
Laikā, kad sociālajos tīklos ar smieklīgu kaķīšu video un draugu brokastu fotogrāfijām sīvi konkurē dažādu jomu guru aicinājumi beidzot atrast sevi, uzzināt, kā pacelties laimes padebešos un gūt citas zināšanas dzīves kvalitātes uzlabošanai, kā oāze tuksnesī spirdzina Astrālās Attīstības Transcendentālās Akadēmijas feisbuka lapa.

Astrālās Attīstības Transcendentālā Akadēmija sociālajā tīklā reģistrējusies kā reliģiska organizācija.

"Mūsu misija ir sagatavot astrālo dvēseles projekciju šai dzīvei un nākamajai, lai tā var garīgā mierā stiprināt starpkosmisko vienotību un transcendenci visaugstākajos eksistences pavedienos," teikts vietnes aprakstā.

Tās veidotāji mutes velti nedzesē un patiesi dara visu, lai īstenotu nospraustos mērķus, un pavisam nesen pašmāju sociālo tīklu lietotājus sajūsminājis kāds jauns izgudrojums – pasaulē pirmais seksa lellis Sprīdītis.

"Kamēr valstsvīri nespēj vienoties par budžetu demogrāfiskās situācijas uzlabošanai, mēs iesakam katru dienu praktizēties ar Sprīdīti, lai brīdī, kad valsts dos "zaļo gaismu", mēs esam 211% gatavi sēt baltiešu (izredzēto) ģenētisko kodu visā pasaulē," teikts jaunā piedāvājuma aprakstā.

Tas aši guvis gana lielas tautas simpātijas, un cilvēki steiguši dalīties ar vēsti par "folklorisko dzimumenerģijas novades lelli", padarot to par vietējā mēroga grāvēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!