Foto: Vida Press
Visbiežāk apspriesti un apjūsmoti tiek sieviešu dibentiņi, tomēr reizēm arī paveicas kādam vīrietim, un šonedēļ par īstu sensāciju kļuvis Holivudas aktiera Toma Krūza dupsītis.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka interneta lietotāji slavas saulītē izcēluši Krūza dibenu no pagātnes. Kāds vērīgs kinomīlis nesen, noskatoties 2008. gada filmu "Valkyrie" ("Valkīra"), kurā Krūzs atveido pulkvedi, kurš cenšas īstenot atentātu pret nacistiskās Vācijas līderi Ādolfu Hitleru, pamanījis kaut ko ļoti aizdomīgu.

Vienā no filmas ainām Krūza dibens redzams teju tuvplānā, un "Twitter" lietotājs "swizz keats" sociālajos tīklos naski padalījies ar filmas ekrānuzņēmumu, kurā aktiera dupsis novērtējams visā godībā, un steidzis izvirzīt visnotaļ asprātīgu teoriju.

"Es izvirzu teoriju, ka vienā Vaklīras ainā 5:12 Tomam Krūzam ir pielikts mākslīgais dibens," vēstījis vērīgais skatītājs.

Tvīts zibenīgi kļuvis par sensāciju, īsā laikā izpelnoties desmitiem tūkstošus sirsniņu un neskaitāmus retvītus, kā arī simtiem komentāru, kuros sociālo tīklu lietotāji analizējuši Krūza manāmi apaļīgo sēžamvietu.

Dažu prātus tik ļoti nodarbinājis Krūza dibens, ka tie mēģinājuši izskaidrot, kāpēc tas izskatās tik apaļīgs. Viena no versijām – kostīmu mākslinieks nav bijis uzdevuma augstumos. Savukārt citi prātojuši, ka, iespējams, ainā nemaz nav redams Krūzs, bet gan dublieris.

Savukārt kāds asprātis Krūza dupsi steidzis pārvērst jociņā, aktiera pēcpusei piemontējot klāt saldējuma vafeļglazīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!