Foto: https://instagram.com/vickyfurnari/
Šonedēļ pastiprinātu ārvalstu mediju ievērību izpelnījusies argentīniešu izcelsmes modele Viktorija Furnari (attēlā), kuras sejas vaibstos un auguma aprisēs saskatāmas zināmas līdzības ar slaveno aktrisi Andželīnu Džoliju.

24 gadus vecā Viktorija līdz šim bija pavisam parasta modele, kura savas dienas aizvadīja, piedaloties dažādos kastingos, fotosesijās un reklāmas kampaņās, taču, pateicoties pozēšanai kādā franču modes žurnālā, daiļaviņa ārvalstu medijos nodēvēta par Džolijas dubultnieci.

Modes žurnāla rīkotās fotosesijas ietvaros pievilcīgā modele iejutusies Andželīnas tēlā, un jauniņā Viktorija zibenīgā ātrumā iemantojusi slavu - vērīgākie izdevuma lasītāji pēc attēlu aplūkošanas modeli pasludinājuši par Džolijas līdzinieci.

Kā ārvalstu medijiem pastāstījusi pati Viktorija, nepazīstami cilvēki uz ielas jau iepriekš viņu esot noturējuši par slaveno Andželīnu un vēlējušies kopā nofotografēties, taču, pateicoties dalībai iepriekš minētajā fotosesijā, viņa beidzot arī plašsaziņas līdzekļos atzīta par Džolijas dubultnieci.

Modele šobrīd mitinās Ņujorkā, un savas karjeras laikā viņa paspējusi piedalīties vairākās pazīstamu zīmolu kampaņās - Viktorijas seja gozējusies Avon, L'Oreal, Axe, Calvin Klein, Make Up For Ever un daudzu citu brendu veidotajās reklāmās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!