Daudzi cilvēki visu mūžu sev glabā kādu īpašu rotaļlietu no bērnības laikiem, taču nereti šī mīļlietiņa paliek tikai atmiņās un fotogrāfijās, un tagad pasauli aizkustinājis kāds neticams stāsts par to, kā pieaugusi sieviete sastapusi savu sen zudušo plīša lācīti.

Amerikānis Vass Ali pērnā gada Ziemassvētkos savu mīļoto meiteni vēlējās pārsteigt ar ļoti īpašu dāvanu. Tā kā bildinājumu draudzene bija saņēmusi jau 2012. gada ziemas saulgriežos, šoreiz veltei bija jābūt vēl izmeklētākai un pārdomātākai.

Ali nolēma savu līgavu Džesiku iepriecināt, uzdāvinot viņai plīša lācīti, ar kuru sieviete bērnībā rotaļājās. Tiesa, rotaļlietas atrašana izvērtā par sarežģītu un laikietilpīgu procesu - mīļlietiņa bija aizdota prom pirms daudziem gadiem, un nevienam nebija ne jausmas, kur tā atrodas.

Meklējumi ilga aptuveni mēnesi. Ali internetā apskatīja vairāk nekā desmit tūkstošus lietotu plīša lācīšu, līdz beidzot atrada kāroto, un nejauši uzdūrās Vaitijam - Džesikas bērnības rotaļu biedram, kurš sievietes ģimenē nonāca vēl pirms viņa bija nākusi pasaulē.

Baltais plīša lācītis bija visai bēdīgā paskatā - tam bija norauta galva, trūka viena auss, deguns, abas acis un lielākā daļa pildījuma. Lai uzlabotu Vaitija izskatu un atgrieztu tā agrāko spozmi, Ali rotaļlietu aiznesa uz Leļļu un plīša lācīšu slimnīcu, un nedēļu vēlāk meistari to atkal bija "atdzīvinājuši".

Ali rotaļlietu iesaiņoja milzīgā kastē, un šo dāvanu savai līgavai pasniedza Ziemassvētku vakarā. To, kādas emocijas pārņēma Džesiku, atverot dāvanu un saprotot, ka piemīlīgais plīša lācītis ir viņas bērnību rotaļu biedrs Vaitijs, Vass nofilmēja un vēlāk šo video publicēja tīmeklī, kur tam izdevies iemantot milzīgu popularitāti un aizkustināt ļaudis visā pasaulē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!