Foto: ""Purina"
Skaistuma konkursu dalībniecei, žurnālistei un foto modelei Simonai Kubasovai sanācis iekulties visai neparastā situācijā - kādā reklāmā Simonas un otra foto modeļa Mārtiņa Kapzema ķermeņiem piemontētas citu cilvēku galvas.

"Apsveikumi manam ķermenim par piedalīšanos Raffaello reklāmā. Piedod, Kapzem, mūsu sejām neizdevās," ar humoriņu par notikušo savus sociālo tīklu sekotājus informējusi Simona.

Viņa papildinājusi ierakstu ar bilžu kolāžu, kas ilustrē ērmoto situāciju. Vienā attēlā redzams foto oriģināls, kurā Simona un Mārtiņš vasarīgās noskaņās pozē uz kuģīša. Otrajā attēlā redzams, kā šis pats kadrs izskatās apstrādātā versijā jau gatavajā saldumu reklāmā.

Bildē saglabāti Simonas un Mārtiņa rumpji, taču abu modeļu galvas aizstātas ar pavisam citu cilvēku ģīmīšiem. Ļaudis norāda, ka modeļi, kuru galvas "pielīmētas" Simonas un Mārtiņa rumpjiem, atšķirībā no oriģinālajiem modeļiem, plati smaida, taču Simona uzsver, ka grimase nevarētu būt iemesls, lai šādi jokotos ar attēliem.

"Šī ir tikai viena no daudzām bildēm, noteikti arī smaidīgās bija," sociālajos tīklos komentē Simona. Pati modele neierasto situāciju uztver ar vieglu humoru, taču viņas sekotāju domas dalās.

Daļa tautas smejas līdzi Simonai, kamēr otra puse aicina meiteni rīkot skandālu - ja neesot modeļu akcepta, šāda "spēlēšanās" ar rumpīšiem un sejiņām esot pretlikumīga. Sarunā ar DELFI Izklaidi Kubasova atklāj, ka pagaidām nevar sniegt tuvākus komentārus par to, kā abi modeļi tālāk rīkosies - viņai nepieciešams kontaktēties ar bilžu fotogrāfu, lai noskaidrotu detaļas par attēlu izmantošanu.

Modele piebilst, ka, ja atmiņa viņu neviļ, foto sesija tapusi Eletto apģērbu reklamēšanas nolūkos, ne Raffaello vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!