Foto: F64
27. jūlijs ieies Latvijas mūzikas vēsturē kā diena, kad sākās divu skandalozāko pašmāju mūziķu sadarbība. Ar perversu filmēšanos, kuras kadri vēlāk tiks izmantoti mūziķa Sanda Kiopa videoklipā, aizsākās viņa sadarbība ar nācijas varoni - īpaši seksuālo dziedātāju Kombuļu Inesi (attēlā).

"Inese būs kā nagla manā jaunajā videoklipā dziesmai Dziļāk vēl. Jau tagad esmu pārliecināts, ka šis būs visaprunātākais klips Latvijas mūzikas vēsturē," sarunā ar DELFI Izklaide gandarījumu par paveikto pauž Kiops.

Viņš Inesi pilnībā kailu filmējis gaišā dienas laikā pie savas mājas pašā Rīgas centrā, ar šo izrādi sajūsminot garāmgājēju pūļus.

"Nezinu, vai publika atpazina mūs kā mūziķus, bet plikus pupus točna atpazina! Cilvēki, kas gāja garām, bļāva: "Re, kur pliki pupi!" No blakus esošā Olimpiskā centra iznāca krievu sportisti un bija sajūsmā, ka Latvijā viņus sagaida ar striptīzu," vēl joprojām satriecošajās noskaņās ir mūziķis.

Sadarboties ar tautā tik ļoti iemīļoto mākslinieci viņš izlēmis pavisam spontāni, saskatot apburošajā sievietē radniecīgu dvēseli, taču nebija gaidījis, ka sadarbība izvērtīsies tik lieliski.

"Biju jau gaidījis, ka Inese būs atvērta, bet ne jau tik ļoti! Man pat nācās viņu piebremzēt, piemēram, Inese gribēja līst miskastē un plika lekt ārā. Man likās, ka es jau esmu traks, bet viņa ir divreiz tāda kā es," Ineses apburts ir Kiops.

Viņš izlēmis ņemt Inesi savā paspārnē, kļūstot par viņas producentu, lai dziedātājas popularitāte palielinātos vēl nebijušos apmēros. Jau 11. augustā abi kopā būs dzirdami Piltenes estrādē, kur notiks vasaras karstākais mūzikas festivāls Pīlādžoga 2012, kurā kā hedlaineri uzstāsies tieši Kiops un Inese.

Bez viņiem festivālā piedalīsies arī tādas mūsu nācijas mūzikas zvaigznes kā DJ Spo, Poļu nams, Armands un MC Ando. Kā pasākuma nagla iecerēta Kombuļu Ineses publiskā izģērbšanās un konkurss, kurā Inese piedāvās kādam fanam apmainīties ar apakšveļu.

"Juris Millers nemācēja Inesi noproducēt - es to varēšu," ir pārliecināts Kiops.

Foto galerijā: pieklājīgs ieskats Kiopa klipa filmēšanā ar Ineses līdzdalību. (Redakcija brīdina, ka cilvēkiem, kas nav sasnieguši 18 gadu vecumu, kā arī tiem, kam ir vāja nervu sistēma, foto galeriju aplūkot nav ieteicams.)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!