14. novembra vakarā satiksmi pie Bastejkalna nobloķējusi kāda meitene, kura negaidīti izgājusi uz braucamās daļas, novilkusi virsdrēbes un laidusi vaļā seksīgus dančus, neliekoties ne zinis par apstādināto auto rindu.

Video redzams, kā meitene, spītējot aktīvajai satiksmei, mierpilni iznāk uz gājēju pārejas iepretim Bastejkalnam, noliek iepirkumu kulīti turpat uz braucamās daļas, novelk mēteli un laižas dejā pašā ielas vidū.

Izģērbšanās laikā meitene ne mirkli neatlaiž pudeli - viņa to veikli satver mutē. Šīs darbības laikā pārgalvi gandrīz nobrauc tramvajs, bet meiču tas neuztrauc - viņa apstādina satiksmi un steidz izjusti gorīties uz braucamās daļas.

Skatītāji meiteni atbalsta ar možiem uzsaucieniem, un arī visai garā rindā apstādinātie autovadītāji īpaši neprotestē, bet bauda šovu. Pēc aptuveni minūtes ilgām dejām meitene savāc savu kulīti, mēteli un, apkārtējo gaviļu pavadīta, dodas tālāk.

Visu šo skatu nofilmējis Raitis Zapackis, kurš jautro video ievietojis savā portāla Facebook profilā. Pāris dienu laikā video apskatījuši tūkstošiem cilvēku, kas ar šo kuriozu steidz dalīties arī ar draugiem.

Komentāros zinātāji atklāj, ka meitene dejot nav pārstājusi vēl vairākas dienas. 17. novembrī draiskule dejojusi Vērmanes dārzā, bet vēlāk tajā pašā 14. novembrī deju turpinājusi Operas strūklakā. Meitene starp mašīnām izpaudusies arī uz Barona ielas.

Ļaudis zina stāstīt, ka autovadītāji pret dejojošo skaistuli esot bijuši visai iecietīgi.  Tā vietā lai niknotos, šoferi tvēruši pēc videokamerām, lai iemūžinātu šo daiļumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!