Foto: Publicitātes foto

Priecīga ziņa visiem tiem, kam viena no mīļākajām nodarbēm ir selfiju taisīšana – tagad savus oriģinālos un neatkārtojamos pašportretus iespējams pieteikt selfiju Olimpiskajām spēlēm jeb The Selfie Olympics.

Lai pieteiktos sacīkstēm, kā jau var noprast, jāizveido selfijs, taču tam jābūt ar odziņu un īpašu auru. Parasta pozēšana spogulī šoreiz, diemžēl, nederēs - olimpiādē jāiesūta mākslinieciski, tematiski, absurdi, dīvaini, jokaini un bezsakarīgi pašportreti.

Sacīkšu organizatori izveidojuši īpašu e-pasta adresi, uz kuru jāsūta attēli. Tā kā šīs ir ļoti nopietnas sacensības, tām izveidots arī oficiālais Twitter konts, kurā tiek publicēti olimpiādes dalībnieku iesūtītie selfiji.

Šis Twitter konts ir gluži kā sacīkšu laukums, kurā notiek spraiga cīņa par "retvītiem" un "feivoritiem". Jāatzīmē, ka atsaucība ir milzīga - katru dienu tiek publicēti varāki konkursantu iesūtītie selfiji un oriģinalitātes tajos netrūkst.

The Selfie Olympics dalībnieki attēlu radīšanā ļāvuši brīvu vaļu izdomai - sacensībās startē gan selfijs ar mironi, gan selfijs ar viedtālruni pēcpusē un pat selfijs akvārijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!