Foto: instagram.com/balticrating/
Pēc skaistumkopšanas speciālistes Kristīnes Deimon (attēlā pa kreisi) publiskajām atklāsmēm par konkurentes Yanas Bruk (attēlā pa labi) it kā nekopto ārieni talkā nākuši "Baltic Rating" puiši. Zēni izlēmuši izšķirt daiļavu strīdu, liekot abu meiteņu bildes uz balsošanu.

Noskatoties skandalozā projekta "Golden Shower" klipu ar neķītro Yanu Bruk, Deimon nāca klajā ar skarbu kritiku Bruk ārienei. Deimon savu blondo konkurenti nodēvēja par nekoptu un sūrojās, ka Bruk seja viņu "izbiedējusi".

Projekta "Baltic Rating" autori izlēma lietu tā neatstāt un aizstāvēt Bruk, kura ir viena no meiteņu vērtēšanas fotobloga atzītākajām skaistulēm. Puiši savā blogā izveidoja balsojumu, kur tā sekotāji varēja izšķirt strīdu, izvēloties, kura daiļāka – Deimon vai Bruk.

Kā "Delfi Izklaidei" pēc dienu ilgušā balsojuma ziņo tā veidotāji, Bruk guvusi pārliecinošu uzvaru, ar 33 pret 11 pārspējot Deimon.

"Balsošana tika uztaisīta tikai tāpēc, lai parādītu, ka Deimon vispār nav necik skaista, lai varētu atļauties ko teikt par Bruk," gandarīti par paveikto ir "Baltic Rating" puiši.

Who is the hottest? Write in comments: 1 or 2

A photo posted by Most beautiful girls in Baltic (@balticrating) on Jun 20, 2016 at 1:18am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!