Foto: Publicitātes foto
Kādai Skotijai iedzīvotājai, kura pie mediķiem vērsās ar sūdzībām par sāpēm iegurņa apvidū, ķirurgi izgriezuši 11 centimetrus garu seksa rotaļlietu, ko sieviete savā vagīnā bija nēsājusi desmit gadus.

Kā liecina raksts izdevumā Journal of Sexual Medicine, 38 gadus vecā sieviete slimnīcā ieradusies ar nopietnu svara zaudējumu, drudzi un pilnīgu nespēku, kā arī mērenu urīna nesaturēšanu vairāku nedēļu laikā.

Veicot pirmo apskati un neko neparastu neatklājot, ārsti sievieti nosūtījuši uz rentgenu un ultraskaņas izmeklēšanu, un tikai tad atklājies, ka sievietes organismā ir svešķermenis. Pēc tā izņemšanas atklājies, ka tā ir 11 centimetrus gara seksa rotaļlieta - mākslīgais penis (attēlā).

Mediķu personālu vēl vairāk šokēja fakts, ka šis objekts vagīnā atrodas vairāk nekā desmit gadus, jo, pēc sievietes vārdiem, tieši tad pēdējo reizi viņa bija izmantojusi falla imitatoru.

Sieviete neslēpa, ka toreiz bijusi piedzērusies un nākamajā dienā nav spējusi atcerēties, vai rotaļlietu no sevis izņēma vai tomēr nē.

Kā liecina slimnīcas dokumenti, sievietei nav konstatētas garīgas atpalicības pazīmes, ilgstoša depresija vai psihozes un viņa ne reizi nav cietusi no seksuālas vardarbības.

Journal of Sexual Medicine rakstā teikts, ka šis ir ilgākais zināmais laika posms, kad kāda seksa rotaļlieta atradusies cilvēka ķermenī. Taču tas nav rekords - zināms, ka kāds svešķermenis kādas sievietes vagīnā atradies 35 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!