Foto: Vida Press
Nesen plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts Ginesa rekordu grāmatas jaunākais izdevums, kurā gozējas arī krievietes Jekaterinas Ļisinas (attēlā) vārds. Viņa atzīta par pasaulē garāko kāju īpašnieci.

Ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka pēc kārtas 63. Ginesa rekordu grāmatas izdevumā pārsteidzošu sasniegumu netrūkst, savukārt britu mediju ievērību izpelnījusies Jekaterina no Penzas Krievijā.

Šobrīd 29 gadus vecā daiļava rekordu grāmatā var lepoties ar diviem sasniegumiem – viņa ne tikai atzīta par pasaulē garāko kāju īpašnieci, bet arī pasaulē garāko profesionālo modeli. Mediji, atsaucoties uz grāmatu, vēsta, ka Jekaterinas augums ir 205,16 centimetri.

Savukārt Jekaterinas kreisā kāja ir 132,58 centimetrus gara, bet labā – 132 centimetrus gara. Nesen daiļava viesojusies britu sarunu šovā "This Morning", kur pastāstījusi, ka garais augums viņai dzīvē palīdzējis sasniegt ļoti daudz.

"Man patīk man pievērstā uzmanība, un es ceru, ka tagad tā kļūs vēl lielāka. Manas garās kājas modeles karjerā ir priekšrocība, jo citām modelēm nav tik garu kāju," sacījusi Jekaterina.

Tiem, kuri seko līdzi notikumiem sportā, Jekaterinas vārds noteikti nav svešs. Viņa savulaik bijusi profesionāla basketboliste, kura Krievijas sieviešu basketbola valstsvienības sastāvā 2008. gada Olimpiskajās spēlēs Pekinā izcīnīja bronzas medaļu.

Tiesa, Jekaterina vienmēr sapņojusi būt modele, un tagad viņa aktīvi ķērusies klāt šī sapņa īstenošanai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!