Foto: Vida Press
Šopavasar mediju un sabiedrības ievērības lokā nonāca kārtējā izrādīties kārā bagāto vecāku atvase – 23 gadus jaunā ukraiņu daiļaviņa Jūlija Stakiva (attēlā). Priviliģētā miljardiera meita nesen piedalījusies britu TV raidījumā, kurā atklājusi savas greznās dzīves aizkulises.

Jau vēstīts, ka Jūlija, kuras tēvs Ukrainā vada vairākus dažādus biznesus, tādējādi kļūstot par miljardieri, šobrīd dzīvo Londonā un mācās universitātē. Britu augstākās sabiedrības zelta jaunatne viņu uzņēmusi atplestām rokām.

Jūlija ir viena no dēvētajiem turīgajiem "Instagram" bērneļiem – viņa vērienīgi atspoguļo, kā tērē sava bagātā tēva sapelnīto naudu. Britu sarunu šovā "This Morning" meitene pastāstījusi, ka viņas mērķis nekad nav bijis kļūt slavenai un atpazīstamai.

"Kad biju jaunāka, cilvēki mēdza uz mani skatīties, jo man bija skaistas drēbes, bet tikai tad, kad sāku mācīties universitātē, sapratu, ka ne visi var atļauties dizaineru somiņas un kurpes, tāpēc es sajutos īpaša," godīgi atzinusi Jūlija.

Daiļaviņa skaidrojusi, ka Londonā viņa uzzinājusi, kas ir sociālais tīkls "Instagram". Daudzi jaunieši atspoguļojuši savas gaitas, un arī Jūlija nolēmusi izveidot foto blogu. Tiesa, viņai pat sapņos nekad nebija rādījies, ka tas kļūs tiks populārs

Šobrīd meitenes bilžu blogam jau ir vairāk nekā 44 tūkstoši sekotāju. Tiesa, Jūlija TV pārraidē pastāstījusi, ka ne visi par viņas dzīvesstilu ir sajūsmā – viņai ir ne tikai prāvs pielūdzēju pulciņš, bet arī neskaitāmi nelabvēļi, kas daiļaviņu dēvē par izlutinātu un izrādīties kāru bagātnieci.

"Kad tev ir nauda, vari būt brīvs, jo nav nekādu robežu," sacījusi meitene. Šo apgalvojumu viņa pamatojusi – tā, piemēram, kad Jūlija vēlas tikt pie jauna matu griezuma, viņa dodas uz Maskavu pie sava mīļākā friziera.

Kad Jūlija ierodas savā iecienītākajā salonā, tas tiek aizslēgts, lai visa uzmanība būtu veltīta tikai viņai. Tāpat frizēšanās laikā meitene mielojas ar dažādām delikatesēm un malko šampanieti.

Daiļaviņa skaidrojusi, ka viņa jau kopš agras bērnības ceļo, tādēļ regulārus pārlidojumus uz Maskavu, lai savestu kārtībā savu frizūru, neuzskata par kaut ko ārkārtēju.

Meitenes garderobe ir aptuveni 1,9 miljonus eiro vērta. Tajā atrodami kažoki, somiņas, kurpītes un dārgu dizaineru darinājumi. Savukārt vismaz 38 tūkstoši eiro no vecāku bagātības katru gadu tiek atvēlēti botoksa injekcijām, lūpu palielināšanai un citām skaistuma procedūrām.

Septembrī Jūlijai tiks veikta krūšu palielināšanas operācija. Meitene atklājusi, ka viņa nemitīgi no apkārtējiem izjūt spiedienu, ka jābūt perfektai.

"Jebkurš var būt bagāts, bet ne katrs var būt skaists. Es zinu, ka manās aprindās bagātie cilvēki viens otru neapskauž somiņu un kurpju dēļ – tiek apskausts izskats.

Tieši tāpēc man ir tik svarīgi būt skaistai, tievai un ar jaukiem matiem," piebildusi Jūlija. Meitenes foto blogs apskatāms šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!