Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas mīlasstāsts sāk izvērties šausmu stāstā. Anglijā dzīvojošā dzejniece Magone Burka atklāj, ka šovā iepazītais Ventis Vītols (attēlā) viņu sācis vajāt, sūtot e-pastus dienu un nakti, un nupat izteicis arī draudus.

Pēc tam, kad Magone centās ar Venti mierīgi aprunāties, ar DELFI Izklaides un sociālo tīklu starpniecību nosūtot bijušajam atklāt vēstuli, kurā aicina dzīvot tālāk un necilāt pagātnes pāri darījumus, Ventis tā vietā, lai lūgumus ņemtu vērā, satrakojies vēl vairāk.

Guļbūvju celtnieks komentāros un sociālajos tīklos sācis izplatīt versiju, kas visu pavērš otrādi. Viņš apgalvo, ka tieši Magone esot tā, kura neliek viņu mierā, lai gan šobrīd ir attiecībās ar citu vīrieti un gatavojas kāzām.

Kā publiski plātās Ventis, Magone turpina viņam uzbāzties nakts melnumā, kas brašulim neesot pa prātam. "Esi tik laipna un neraksti man divos naktī savus e-pastus ar muļķīgiem tekstiem," internetā plosās Ventis.

Magone savukārt regulāri saņem ziņas no cilvēkiem, kas pamanījuši, ka Ventis sociālo tīklu domubiedru grupās zākā bijušo draudzeni, kā arī veido nepiedienīga rakstura profilus ar Magones bildēm. Lai gan abi mēnešiem nav tikušies, Venta interese par Magoni ir atdzimusi no jauna, turklāt vēl nebijušos apmēros. Celtnieks pēdējā laikā ik dienas apber bijušo ar vēstulēm.

"Kā nāk nakts un pulkstenis rāda 22:00, tā sākas Vītola jautājumi - kā bērnam, pastāsti, ko klusē. Kad es atbildu, tad aiziet jūriņā - viņš mani tirpina ar nebeidzamiem jautājumiem un pārmetumiem, draudiem līdz pat diviem naktī.

Ventis mani terorizē," DELFI Izklaidei šausminošu ainu iezīmē Magone. Kā Magone atbild, tā saņem pretī lamas un Ventis to internetā pozicionē kā uzmākšanos viņam. "Bet tiklīdz es neatbildu, tad atkal es vainīga - ignorēju, slēpju, klusēju, nepildu spriedumu, neinformēju.

Citu dienu pat pāris stundu laikā 50 e-pasti, nu tas ir normāli? Cik var? Kad tas beigsies? Nesaprotu, viņš laikam neguļ nemaz," skumji pasmaida Magone.

Kā novērojusi gan Magone, gan DELFI Izklaidei jau norādījuši arī citi sociālo tīklu lietotāji, Ventis regulāri maina profilus draugos - izdzēš, atjauno, pat izveido profilu uz sava dēla vārda un turpina plosīties.

"Tikai tam, lai ložņātu manos draugos un mani pazemotu ar savu rupjo muti. Kaut esmu uzlikusi bloku, ka nevēlos sazināties ar tiem, kuri nav manā draugu lokā. Tad nu Vītols visādi citādi - ielien runā sadaļā, dienasgrāmatā, galerijās un tad tur savas rupjības nebeidz bārstīt. Tad liedzu komentārus, un šis atkal domā, kā nu mani grauzt," par baiso vajāšanu stāsta Magone.

Magone atklāj, ka dienā, kad sociālajos tīklos publicēta viņas atklātā vēstule Ventim, celtnieks viņai nosūtījis desmitiem vēstuļu. Sākotnēji Ventis interesējies par dēlu, un Magone viņu arī pieklājīgi informējusi par dēliņa gaitām un veselību.

Taču Ventis nav mitējies. Viņš sācis uzmākties Magonei ar jautājumiem par minetu un satrakojies, kad Magone nav atbildējusi uz pikanto jautājumu. Kā atklāj Magone, Ventis viņai pēdējā laikā sūta vēstules, jau sākot no sešiem rītā. Reizēm tās turpina iekrist virtuālajā pastkastītē arī pēc pusnakts.

"Piemēram 2. janvārī laikā no 14:08 līdz 22:21 no Vītola man tika atsūtītas 53 vēstules. Kurš normāls cilvēks ko tādu spēj rakstīt? Nemaz nerunājot par atbildēm uz tādu daudzumu iesūtīto vēstuļu," patieso ainu iezīmē Magone, atgādinot arī, ka papildus tam Ventis turpina plosīties sociālo tīklu domubiedru grupās un komentāros pie DELFI Izklaides rakstiem.

Trešā februāra e-pastā Ventis esot spēris pavisam izmisīgu soli - Magone atklāj, ka vīrietis piesolījis braukt uz Angliju kopā ar vēl kādu personu un veikt nolaupīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!