Foto: Caters News/Scanpix/LETA/Vida Press
Teju visiem britu karaliskās ģimenes svarīgākajiem pārstāvjiem ir līdzinieki, kuri pelna naudu ar to, ka izskatās pēc Elizabetes, Viljama, Čārlza, Harija vai Katrīnas, un mazā princese Šarlote nav izņēmums – arī viņai ir dubultniece, kura pasaulē nākusi ar sejas vaibstiem, kas daudziem raisa asociācijas ar princesīti.

Plašu atpazīstamību un mediju interesi šovasar izpelnījusies prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas trīs gadus vecās meitiņas līdziniece Skārleta Evereda (attēlā pa kreisi) no Orpingtonas pilsētiņas Kentas grāfistē.

Trīs gadus vecās Skārletas līdzību ar princesi Šarloti piefiksējuši ne tikai viņas radinieki, bet arī nejauši sastapti svešinieki. Kad viņai bija aptuveni pusotrs gadiņš, meitenes māmiņa Viktorija savas atvases fotogrāfijas nosūtījusi slavenību līdzinieku aģentūrai, vēsta aģentūra "Caters News Agency".

Dažas dienas vēlāk Skārleta jau piedalījās savā pirmajā fotosesijā, kurā atdarināja mazo princesi.

Meitenītes pirmais algotais darbs bija filmēšanās Lielbritānijā populāras supermārketu ķēdes reklāmas kampaņā, un viņa tajā piedalījās kopā ar vēl citiem karaliskās ģimenes pārstāvju līdziniekiem.

"Tas bija brīnišķīgi. Tur bija gan prinča Viljama līdzinieks, gan hercogienes Katrīnas līdziniece. Viņa izbaudīja katru minūti," aģentūrai pastāstījusi Skārletas mamma.

Meitene piedalījusies vēl vairākās citās reklāmas kampaņās, kurās atveidojusi Šarloti, un viņas mamma paudusi cerību, ka atvase vēl kādu laiku turpinās ar to nodarboties, jo visa viņu ģimene ļoti fano par karaļnamu un cītīgi seko līdzi augstmaņu gaitām.

"Mēs mīlam karalisko ģimeni. Manuprāt, viņi mūsu nāciju dara ļoti lepnu," sacījusi Viktorija. "Es ļoti gribētu, lai Skārleta kādu dienu iepazīstas ar Šarloti – tas būtu brīnišķīgi," piebildusi princeses līdzinieces mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!