Foto: twitter.com/Lucy_Anne/
Sociālo tīklu neprāts tiktāl pārņēmis pasauli, ka daudziem vairs nevajag strādāt īstu darbu un zīmēšanās tīmeklī kļuvusi par biznesu. To vērā ņēmušas arī trīs ļoti skaistas britu māsiņas – Lūsijas, Steisija un Sofija Brūksas (visas attēlā). Viņas pelna naudiņu ar seksīgiem selfijiem.

Izdevums The Mirror ziņo, ka 28 gadus vecā Lūsija, par viņu divus gadus jaunākā Sofija un 25 gadus vecā Steisija ir uzlecošās tīmekļa zvaigznes. Meitenes tādos sociālajos tīklos kā Facebook un Twitter pasākušas publicēt īpaši apetītlīgus selfijus, kuros iemūžinātas visas trīs kopā.

Kā vēsta izdevums, simpātiskās sievietes iemantojušas prāvu fanu pūli, un ļaužu sajūsma izpaudusies ne tikai komentāros un patīk atzīmēs, bet arī taustāmās lietās - dārgās dāvanās un luksusa mantās.

Seksīgo māsiņu selfiji uz daudziem atstājuši tik paliekošu iespaidu, ka nepazīstami ļaudis Lūsiju, Sofiju un Steisiju apbēruši ar dāvanām. Kā vairākās intervijās britu medijiem pastāstījušas sievietes, to kopējā vērtība mērāma aptuveni 107 tūkstošos eiro.

Lūsijai šobrīd ir draugs un viņa audzina savu bērniņu. Arī Steisija ir aizņemta, savukārt Sofija bauda brīvas sievietes statusu. Savukārt pielūdzēji meitenēm dāvina dārgu zīmolu kurpītes, dizaineru somiņas, klēpjdatorus, planšetdatorus, luksusa kosmētiku, ziedus un daudz citu lietu.

Kā klāstījušas skaistās māsiņas, viņas nekad nav satikušas nevienu no saviem slepenajiem pielūdzējiem. Meitenes pilnībā apmierina fakts, ka apmaiņā pret seksīgiem selfijiem viņas tiek apbērtas ar dārgām dāvanām. Arī meiteņu puišiem pret šādu dzīvesveidu neesot nekādu iebildumu.

Sieviešu kāre pēc dārgām mantām aizgājusi jau tiktāl, ka visas trīs savos Twitter profilos norādījušas saiti uz vēlmju sarakstu, kurā apkopotas lietas, ko meitenes kāro iegūt savā īpašumā. Tādējādi faniem nav lieki galva jālauza, ko dāvināt saviem pielūgsmes objektiem - atliek vien ielūkoties vēlamo lietu apkopojumā.

Visas trīs māsiņas kļuvušas par modelēm, savukārt pati slavenākā ir Lūsija - viņa jau pamanījusies pozēt kailfoto sesijās un piedalīties pornofilmās. Lūsijas Twitter bolgs atrodams šeit, Sofijas - šeit, bet Steisijas - šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!